reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja bym teraz mogła żyć na białym serze na milion sposobów [emoji14]

postanowiłam zmienić lekarza, bo przy tej się czuje w ogóle nie zbadana i nie zaopiekowana. W piątek idę do niej zobaczymy. Koleżanka co do niej chodziła, mówi że usg + fotel za każdym razem i badania z krwi więc zupełnie co inngo niż u mojej. Krew miałam pobieraną w 6 tc raz, ginekologicznie ani razy
Ojej to faktycznie kiepsko. Moj zawsze bada + usg + badania juz kilka razy. Dobrze, ze zmieniasz, bo szkoda jak by cos przeoczyla.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Urodzinowe dobre wieści :) Mały 545gramow, szyjka 4cm i zamknięta. Łożysko już 5 cm od ujścia szyjki i nie powinno sprawiać kłopotów więcej. Takze walczymy dalej, lekarz zadowolony. Mały wychodzi wagowo trochę poniżej 50 centyla. Ułożony główkowo.
Smetny dzień mi się trafił na urodziny. Ciemno coś i pada eh eh.

No nie ostatnio miała jakiś "odchyl " ale to chyba miała taki dzień [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No, no, ale lepiej żeby Was nie bagatelizowala i częściej teraz sprawdzała czy wszystko dobrze

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sie zastanawiam nad zakupek wanienki i przewijaka 2w1. Szwagierka mi poleca. Podobno funkcjonalne
ebfa73e68ce4c5e5f09fbef5613b1b8b.jpg

0d1ysek2mn7ttb5t.png
Ładne, ale ja wanienkę koniecznie oddzielnie - kąpać będę w łazience, przebierać w łazience będę mogła na blacie (i przenośnym podkładzie) a przewijak jakiś do sypialni ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Urodzinowe dobre wieści :) Mały 545gramow, szyjka 4cm i zamknięta. Łożysko już 5 cm od ujścia szyjki i nie powinno sprawiać kłopotów więcej. Takze walczymy dalej, lekarz zadowolony. Mały wychodzi wagowo trochę poniżej 50 centyla. Ułożony główkowo.
Wszystkiego najlepszego!! I gratuluję dobrych wiesci[emoji3][emoji3]

0d1ysek2mn7ttb5t.png

Super ☺️

Ja z leków biorę luteine podjęzykową 2 razy dziennie, 3 razy dziennie magnez, witaminki i zastrzyk raz dziennie z heparyny (fragmin).

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry