reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokładnie tak dziewczyny tak właśnie powinno być w każdym szpitalu są od tego żeby nam pomagać i trzeba z tego korzystać :) może pomyśleli ze jestem jakaś wariatka ze przyjeżdżam do nich z zaparciami ale po moich przeżyciach to powinno być zrozumiałe. Mam nadzieje oczywiście ze więcej nie będzie żadnej potrzeby tam jechać dopiero na poród ale rzeczywiście jestem spokojniejsza to już miałam takie schizy ze mi czop odchodzi ze to tamto a teraz przynajmniej spokojnie doczekam do wizyty :) i zauważyłam że moja mała nie śpi od 22 do jakieś 4 masakra będzie ciekawie po porodzie :D

reklama
O super! Chociaz gdzies sobie wyjdziesz, cos nowego porobisz[emoji5] Sama bylas czy z M?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety mój chodzi na zmiany i akurat miał na 18. W przyszłym tygodniu też nie będzie mógł bo ma na 12. Ale jak będzie miał na ranki i nocki to będzie ze mną chodził bo oboje jesteśmy bez jakiegokolwiek doświadczenia :)

Dokładnie tak dziewczyny tak właśnie powinno być w każdym szpitalu są od tego żeby nam pomagać i trzeba z tego korzystać :) może pomyśleli ze jestem jakaś wariatka ze przyjeżdżam do nich z zaparciami ale po moich przeżyciach to powinno być zrozumiałe. Mam nadzieje oczywiście ze więcej nie będzie żadnej potrzeby tam jechać dopiero na poród ale rzeczywiście jestem spokojniejsza to już miałam takie schizy ze mi czop odchodzi ze to tamto a teraz przynajmniej spokojnie doczekam do wizyty :) i zauważyłam że moja mała nie śpi od 22 do jakieś 4 masakra będzie ciekawie po porodzie :D
Mój mały to nie wiem jak śpi ale zazwyczaj czuję go tak koło 20-22 potem zasypiam więc nie wiem i rano jak wstaje to czasem też czuję koło 6 ale najczęściej gdzieś między 8-9.

hej dziewcZyny

prosze was o rade.
dzisiaj w nocy podczas sikania odczulam mocny bol po prawej stronie brzucha na dole w okolocy jajnika, bol byl dość mocny, uniemozliwial sikanie. Dzisiaj rano wstalam z lozka i doslownie nie moglam chodzic z bolu to samo co w nocy, jakbym sobie cos naderwala. Bol jeat podobny do tego przy gwaltownym kichnieciu. Jedynie lezenie bez ruchu pomaga. nie wiem co to moze byc, pecherz raczej nie, bo bolaloby mnie niezaleNie czy chodze czy leze. mie mam pojecia..... miala któraś z was tak??

Witajcie dziewczyny :* ja w nocy zaliczyłam IP położyłam się do łóżka mała wiercila się jak szalona jak zwykle po 22 i po czułam kilka razy twardnienia brzucha i zaszłam przeszywajacy ból mam taki zawsze przy zaparciach skurcze jelit nawet przed ciążą tak miałam ale się wytraszyłam ze to skurcze wzięłam nospe i magnez i zaraz poszłam się wyproznic (3 dni się nie wyproznialam nie mogłam mam straszne zaparcia) i jak się już udało to wszystko przeszło brzuszek luzniutki nie bolał ale strasznie się przestraszyłam ze to może jednak skurcze i pojechaliśmy do szpitala sprawdzić wole pojechać jeden raz za dużo niż za mało przez stratę córeczki w pierwszej ciąży zresztą ostatnio jakoś bałam się czy szyjka się nie skraca czy jest wszytko okej a do wizyty jeszcze parę dni wiec na izbie wszystko sprawdzili co prawda posiedziałam do 3 rano ale jestem przebadana i spokojna serduszko pięknie bilo szyjka długa twarda i zamknieta wody się nie sacza skurczy żadnych nie było wszytko okej i jestem w domu. Ale super szpital gdyby coś się działo gdyby brzuch zaczął boleć i bym się martwiła mam przyjechać przyjmą mnie na obserwacje i wszystko dokładnie sprawdzimy a nie to co w tamtym szpitalu było za każdym razem co pojechałam to nie ma miejsca nie ma sensu zostawac nawet jak dziecko miało 18 tętno co pod koniec ciąży to już wysokie..
Współczuję nieprzespanej nocki i stresu, ale masz rację, lepiej pojechać 3x za dużo niż raz za mało, najważniejsze, se wszystko jest w porządku [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Od kilku dni w nocy i nad ranem po przebudzeniu mam taki ból mięśni brzucha jak przy grypie, czy to normalne?

Do góry