reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak już Poznań płeć to w końcu też będę mogła szaleć aaaa. :D i tak zaraz przejrze co mają w tym smyku :p
Będziesz szalala [emoji16] wierzę, że moje urodziny przyniosą Ci szczęście i 12 marca poznasz płeć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Prywatnie nie ma kto. Ginekolog nie prowadzi ciąży tutaj, przyjmuje tylko w związku z chorobami ginekologicznymi. Zresztą u mnie w mieście nie ma ginekologów prywatnych niestety. Zostaje tylko szpital, ale muszę mieć jakiś poważniejszy powód aby jechać na ostry dyżur.
A powiedz mi, tak z ciekawosci. Poza ciaza normalnie sie do ginekologa chodzi na kontrole, po antykoncepcje, zrobic cytologie? Czy tez tylko jak cos sie dzieje?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Współczuję bardzo tych bóli :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam nadzieję , że po prostu teraz szybciej rośnie i tak to odczuwam. Pamiętam , że z dwa tygodnie temu niektóre dziewczyny też się skarżyły na bol brzucha. I ja tak idę za Wami i zauważam , że niektóre objawy się powtarzają..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam nadzieję , że po prostu teraz szybciej rośnie i tak to odczuwam. Pamiętam , że z dwa tygodnie temu niektóre dziewczyny też się skarżyły na nie brzucha. I ja tak idę za Wami i zauważam , że niektóre objawy się powtarzają..
też fakt, że to taki okres, kiedy wszystko się naciąga, maleństwo rośnie, itd.

Mam nadzieję , że po prostu teraz szybciej rośnie i tak to odczuwam. Pamiętam , że z dwa tygodnie temu niektóre dziewczyny też się skarżyły na nie brzucha. I ja tak idę za Wami i zauważam , że niektóre objawy się powtarzają..
Mnie dzisiaj ciągną ale biodra już się smialam, że zmiana pogody idzie i znowu samopoczucie do du....

Kochane, mam problem z ruchami..dalej. zaczęłam czuć w 17tc i czułam wyraźnie i często,potem było rzadziej,ale intensywność ta sama. Od środy czuję delikatniej i jest coraz gorzej! W sobotę do 20 ani razu nic nie było.. w końcu nacisnelam na brzuch lekko i odkopała raz. Dziś rano jakieś delikatne smyrki. To 21tc,a zamiast czuć mocniej,to czuję gorzej. W środę byłam na polowkowych,bylo z nia wszystko oki, była ułożona pleckami do mojego brzucha. Czy Wy też tak macie? Wizyta w piątek, chyba oszaleje do tego czasu.
Spokojnie to jeszcze taki okres, ze ye ruchy sa nieregularne i z rozna czestotliwoscia. Jak sie ulozy pleckami do brzucha to jak masz czuc kopniaki?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry