reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiego :D Makaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów :)
20180305_161832.jpg

W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki

Załączniki

• 20180305_161832.jpg
    20180305_161832.jpg
    440,4 KB · Wyświetleń: 316
Właśnie pogoda na plus to i samopoczucie powinno być lepsze :(
Ale zmiana z zimnego na cieplo, ja odczuwam strasznie zmiany pogody chociaż nie wszystkie bole można na pogodę zwalic bo to zalezy co i jak boli. Jak mnie np biodra to jeszcze sobie mogę zwalic na pogodę. Jedyny plus, że niedługo wizyta

Na obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiego :D Makaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów :) Zobacz załącznik 841441
W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki
No nie dziwie sie że kopal ☺️ pysznie wyglada☺️

reklama
Do góry