reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja uwielbiam [emoji16][emoji16] zawsze ustawiam by się sam wyłączył za godzinę a ja w trakcie oglądania odplywam [emoji16] szczególnie gdy mój w pracy na nocki czy na drugie zmiany

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też, bardzo mnie tv usypia

reklama
Heja!
@Karla88 super by było! Dawaj znac bliżej maja, to może udało by sie jeszcze @oliwka_11 z Nami spotkać i jeszcze są chyba ze 2 dziewczyny z Warszawy lub okolic :)
Ja zrobiłam błąd i na kolacje do filmu zjadłam soczystego, pysznego melona. Potem do lazienki wstawałam na siku uwaga 8 RAZY! :(
Zaraz sie zbieramy i jedzemy do ikea po parę drobiazgów. Pewnie jak zwykle zostawimy tam 3 x wiecej pieniędzy niż planowaliśmy więc trzymajcie za Nas kciuki :D
Miłego dnia :)

Witam się w niedzielę:)
Ja wczoraj miałam dość aktywny dzień, pranie, sprzątanie itp. Później brat z dziewczyną nas odwiedzili, ona jest teraz w 24 tc, więc sporo wspólnych tematów do rozmowy. A po południu odebrałam auto od mechanika i w końcu po miesiącu napraw wszystko działa bez zarzutu :) wracając zrobiłam większe zakupy, bo wszystko się pokończyło, a gdy wróciłam to moi chłopcy już spali. Więc pierwszy raz od dawna mieliśmy cichy i spokojny wieczór :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny ;) ja ostatnio śpię na raty, prawie jak sen polifazowy, tylko jego zalet nie ma :)
Oj znam taki sen na raty [emoji6] mój roczniak też dba o to byśmy za długo nie spali. Ale odkąd, od kilku dni spi w końcu w swoim łóżeczku, to zmniejszył nam liczbę pobudek do trzech, wiec nie narzekam

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry