reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

witam jestem nowa też poroniłam 7 lutego w 9 tc . Samoistnie . Jestem w Irlandii . Powiedzcie proszę czy zazywacie progesteron lub jakieś inne leki . czekam narazie na pierwszą @ i chce ponownie zacząć starania ale boję się powtórki . Mam już w dzieci i było wszystko w porządku a teraz taki ból. ...
Najlepiej napisz na forum - ciąża po poronieniu / starania po straconej ciąży :) tam dziewczyny wszystko Ci napiszą :)

p19u3e3k7kl7nce7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
A jak u Ciebie Kinka z tymi krwawieniami? Bo jak uciekalam z forum to cos tam jeszcze mialas. Uspokoilo sie to w koncu? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
28 grudnia byłam na wizycie krwiaka juz nie było. Potem miałam jeszcze jeden incydent z plamienie ale niegroźny to było w styczniu na początku od tego czasu spokój ale cały czas na lekach

Bolał mnie brzuch i krzyże szyjka z 3.5 na 2.3 się skrócila :( I miałam ogromne ilości oplawow myślałam że mi wody leca w sumie dlatego głównie tu przyjechalam ale na szczęście to nie wody . Dostałam leki muszę leżec wc i łóżko a za dwa dni podejmą decyzję czy będą mi zakładać passar czy da się na lekach to przejść :( boję się strasznie o synka . Jest tu też klinika dla dzieci najmniejsze jakie uratowali było w 24 tygodniu urodzone , ale lekarka mówi że mam narazie o tym nie myśleć bo niema tragedii i coś poradzą o mam pozytywnie myśleć . Leży że mną dziewczyna która od 6 miesiąca już zmaga się też z takimi komplikacjami i już jest w 8 mówi że lezec lezec I lezec że to podstawa żeby było dobrze :( same mi łzy leca cały czas :(
Kochana jestesmy z Tobą☺

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ibufen możesz dawac naprzemiennie z paracetamolem tylko lepiej trochę odczekać, odstep pomiędzy lekami powinien byc 4 godziny może zrób jej oklad na czolo

reklama
Do góry