reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ibufen możesz dawac naprzemiennie z paracetamolem tylko lepiej trochę odczekać, odstep pomiędzy lekami powinien byc 4 godziny może zrób jej oklad na czolo

Okład jej zrobiłam właśnie
Pojadę do apteki jeszcze po ten paracetamol

Nie ma ani kaszlu ani kataru tylko goraczka

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Okład jej zrobiłam właśnie
Pojadę do apteki jeszcze po ten paracetamol

Nie ma ani kaszlu ani kataru tylko goraczka

16udyx8di9hvrs5t.png
A gardło nie boli? 3 dniówkę już przechodziła kiedyś? To raczej u malych dzieci ale moja przeszła w wieku 6 lat, dzisiaj jej się zaczęła ta gorączka?

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak jak Kinga pisała może być naprzemiennie z paracetamolem i zimne okłady najlepiej na zgiecia łokci, kolan ewentualnie chlodna kąpiel.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

No wlasnie, ja tez wychodzilam z zalozenia, ze zasze moze wyjsc w trakcie. Ja niestety nie mialam takiego komfortu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U nas też miał wyjść w trakcie, ale nie miał serca mnie zostawić :) Po wszystkim jak już siedzieliśmy razem z małym to wyznał lekko zielony, że "już nigdy mi takiej krzywdy nie zrobi" ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

A gardło nie boli? 3 dniówkę już przechodziła kiedyś? To raczej u malych dzieci ale moja przeszła w wieku 6 lat, dzisiaj jej się zaczęła ta gorączka?

Tak 3 dniówka jak była malutka
Nic jej nie boli ani gardło ani katar kości jedynie mysle ze ja grypa złapała podjechałam do aptekimkupilam paracetamol dodatkowo

16udyx8di9hvrs5t.png

Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane

W razie czego czym ja mogę się ratować ?

Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane

W razie czego czym ja mogę się ratować ?

Na goraczke Apap bo to paracetamol a paracetamol mozna

reklama
Do góry