reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam wszystkich. Muszę się pochwalić mój M dzisiaj pojechał do Zakopanego i kupił dla Hani
1520099933-f4123d75bcc49cdc-aaaaaa.jpeg
Jakie piękne [emoji7]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane

W razie czego czym ja mogę się ratować ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poza paracetamolem, herbatą z lipy i sokiem z malin niewiele przychodzi mi do głowy...
Więc trzymam kciuki, żebyś się jednak nie zaraziła...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Mozesz dawac na przemian paracetamol i ibuprofen. Tylko zeby trzymac sie odstepow pomiedzy dawkamy danego leku, czyli paracetamol 4-6godz, ibuprofen 6-8godz. Do tego mozesz robic jej oklady na czolo i kark.
Wysoka ta goraczka? Ile ma lat?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U nas też miał wyjść w trakcie, ale nie miał serca mnie zostawić :) Po wszystkim jak już siedzieliśmy razem z małym to wyznał lekko zielony, że "już nigdy mi takiej krzywdy nie zrobi" ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mpj yez byl do konca[emoji3] Moj to juz w ciazy powiedzial, ze chyba skonczymy na jednym, jak widzial jak sie meczylam[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane

W razie czego czym ja mogę się ratować ?

Omg[emoji33] Oby Ciebie nie zlapalo! Ty jakby co to tylko paracetamol.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mozesz dawac na przemian paracetamol i ibuprofen. Tylko zeby trzymac sie odstepow pomiedzy dawkamy danego leku, czyli paracetamol 4-6godz, ibuprofen 6-8godz. Do tego mozesz robic jej oklady na czolo i kark.
Wysoka ta goraczka? Ile ma lat?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

8 lat
Gorączka 38 oo okładach lekko puściło siedzi i czyta książkę ci wypożyczyła o 18:00 dałam jej ubiegną czyli po 22 mogę dać paracetamol ?

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry