Sofia to z Zosią się kojarzy zofja
Ale Sofia to chyba Zosia?
Tak tak, Sofia- Zosia, ale pisałam że Chiara nie ma odpowiednika. Niemniej dylemat z dziewczynkami nieaktualny, pozostaje dylemat z chłopcem
Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/
Moja koleżanka przed samym porodem myślała że wody jej odeszły. Zrobiła mega akcje, mąż, torby do szpitala, tam jej zbadali to co wypłynęło specjalnymi odczynnikami i okazało się że mega popuściła i tyle Do dzisiaj każdy pamięta tą historię i ją opowiada
Serio na Facebooku siedzą??? Obłęd! Dobrze, że można sobie ustawić prywatność, żeby byle kto nie oglądał naszych zdjęć.
Myślę że nie ma czegoś takiego jak prywatność na FB dla kogoś, kto chce coś znaleźć
Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja pieprzę... Milusia!!
Ł wrócił z pracy. Jak wyjeżdzał to pytał czy mam na coś ochotę. Powiedziałam, że w sumie mam ochotę na lody. Otwieram drzwi a tam Ł z ta tekturową tacką z Mcdonallda a w niej 4xmc flurry A pod pachą torebka z hamburgerem, chickenburgerem i mcwrapem bo stwierdził że może coś mi sie odmieni i jednak będe chciała mięsa Mam super męża
No w końcu środa dzień loda
@Karla88 śliczna pościel i kocyk! Ja zamówiłam jakieś pieluszki i otulacze z Lullalove, akurat mieli promocję. Zobaczymy co przyjdzie. W szał kocykowy wpadła moja mama, więc to akurat mamy Co do H&M to mam takie samo wrażenie, że nawet te niemowlęce ubranka są większe. Na mojego Franka większość spodni z H&M za szeroka i wisi, jemu muszę kupować w Zarze...
@klaudiaa975, ja też czuję się teraz jakbym miała zostać mamą po raz pierwszy niemalże.. więc to chyba normalne No i każde dziecko jest inne, więc wiadomo że trochę tak właśnie jest- kolejna pierwsza ciąża
Siema laski,
Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych, więc miałam wolne i odżywiłam dziecko seafoodem Teraz co prawda praca, ale cudownie że już czwarteczek
Mam ambicję podjechać do Lidla po pracy ale nie łudzę się że dużo rzeczy zostanie... chciałabym tą sukienkę jeansową co ma @adamiko2