reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Sofia to z Zosią się kojarzy :) zofja

Ale Sofia to chyba Zosia?

f2w39n7303c24ozn.png

Tak tak, Sofia- Zosia, ale pisałam że Chiara nie ma odpowiednika. Niemniej dylemat z dziewczynkami nieaktualny, pozostaje dylemat z chłopcem ;)

Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/

Moja koleżanka przed samym porodem myślała że wody jej odeszły. Zrobiła mega akcje, mąż, torby do szpitala, tam jej zbadali to co wypłynęło specjalnymi odczynnikami i okazało się że mega popuściła i tyle :D Do dzisiaj każdy pamięta tą historię i ją opowiada :D

Serio na Facebooku siedzą??? Obłęd! Dobrze, że można sobie ustawić prywatność, żeby byle kto nie oglądał naszych zdjęć.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Myślę że nie ma czegoś takiego jak prywatność na FB dla kogoś, kto chce coś znaleźć ;)

Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O ja pieprzę... :o :o :o Milusia!!

Ł wrócił z pracy. Jak wyjeżdzał to pytał czy mam na coś ochotę. Powiedziałam, że w sumie mam ochotę na lody. Otwieram drzwi a tam Ł z ta tekturową tacką z Mcdonallda a w niej 4xmc flurry :D A pod pachą torebka z hamburgerem, chickenburgerem i mcwrapem bo stwierdził że może coś mi sie odmieni i jednak będe chciała mięsa :D Mam super męża :)

No w końcu środa dzień loda :D

@Karla88 śliczna pościel i kocyk! Ja zamówiłam jakieś pieluszki i otulacze z Lullalove, akurat mieli promocję. Zobaczymy co przyjdzie. W szał kocykowy wpadła moja mama, więc to akurat mamy :) Co do H&M to mam takie samo wrażenie, że nawet te niemowlęce ubranka są większe. Na mojego Franka większość spodni z H&M za szeroka i wisi, jemu muszę kupować w Zarze...

@klaudiaa975, ja też czuję się teraz jakbym miała zostać mamą po raz pierwszy niemalże.. więc to chyba normalne :) No i każde dziecko jest inne, więc wiadomo że trochę tak właśnie jest- kolejna pierwsza ciąża :)

Siema laski,

Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych, więc miałam wolne i odżywiłam dziecko seafoodem :D Teraz co prawda praca, ale cudownie że już czwarteczek :tak:
Mam ambicję podjechać do Lidla po pracy ale nie łudzę się że dużo rzeczy zostanie... chciałabym tą sukienkę jeansową co ma @adamiko2 :sorry::sorry:

reklama
Śliczne :) Widzę, że lubisz takie odcienie mięty :) Ja też.

powiem ci ze teraz widze roznice w kolorach miedzy chlopakami a dziewcyznkami dla ktorych wybor jest naprawde spory dla chlopakow to albo zielen albo szary niebieski mieta czasem cos ladnego z zoltym widze i kocien a dla dzieczynek duzo wiecej w fajnych wzorach

@Karla88, kiedy były promocje? Ja kupiłam oczywiście bez :/ a te bodziaki gatunkowo są super. Dawaj znać jak będziesz wiedziała o jakiejś promocji, bo może coś mi umknie.

powiem ci ze teraz widze roznice w kolorach miedzy chlopakami a dziewcyznkami dla ktorych wybor jest naprawde spory dla chlopakow to albo zielen albo szary niebieski mieta czasem cos ladnego z zoltym widze i kocien a dla dzieczynek duzo wiecej w fajnych wzorach

To prawda że dla chłopaków trzeba się bardziej naszukać fajnych i nie-smutnych ubran... jeszcze dla maluszka luz, ale dla starszych, żeby wyglądali fajnie- nie jest łatwo...

Zazdroszczę Wam tych łupów, też miałam zahaczyć o Lidla dzisiaj no ale nie ma jak [emoji6] dobrze, że już sporo mam. Ostatnio odkupiłam od koleżanki siostry całe pudło najmniejszych ciuszków za 60zł, większość z H&M i Smyka więc myślę że do rozmiaru 68 jestem zaopatrzona [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jak tam? Bo mnie chyba też cos złapało rozwolnienie i mdliło mnie ale nie wymiotowałam. Wzięłam węgiel i zobaczymy

No niestety tak jest, ale jakoś musimy dać radę :) Ja tam nawet nie miałabym problemu żeby chłopcu założyć np różową koszulkę byle nie oczywiście dziewczęcą :D Ale niestety nie widziałam nigdzie ciuszków w odważniejszych kolorach.

Jak tam? Bo mnie chyba też cos złapało rozwolnienie i mdliło mnie ale nie wymiotowałam. Wzięłam węgiel i zobaczymy
Póki co jak ręką odjął, będę dzisiaj na sucharach i herbacie na wszelki wypadek. Ale już nie mogę się doczekać aż zobaczę synka [emoji4][emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Karla88, kiedy były promocje? Ja kupiłam oczywiście bez :/ a te bodziaki gatunkowo są super. Dawaj znać jak będziesz wiedziała o jakiejś promocji, bo może coś mi umknie.

To prawda że dla chłopaków trzeba się bardziej naszukać fajnych i nie-smutnych ubran... jeszcze dla maluszka luz, ale dla starszych, żeby wyglądali fajnie- nie jest łatwo...

pisalam wam tu na grupie :p do -50% na aplikacji bylo wiec bodziaki sie oplacalo kupowalam tez sukienke dresowa dla corki i 2x bluzka bawelniana tez po 27,90

ale dam znac bo ja w hm to siedze caly czas :D i czesto sa bledy na str ze mozna pokupowac za pare groszy

reklama
HEja!
Za Nami kiepska noc. Ł ma jekies zatrucie jedno nocne bo już mu lepiej, ale w nocy masakra. Siedział w salonie bo tak łatwiej i szybciej do łazienki. co jakis czas do niego zaglądałam to biedak nie spał. Dopiero jak wstałam na siku po 5 chwilę to drzemał na kanapie. Przykryłam go kocem i poszłam dalej spać.
20180222_103233.jpg
Wstaliśmy na dobre koło 8 , szybkie śniadanie i do lidla. Niestety wszystko przebrane... Z pościeli nic, body nic, półspiochy nic... Dorwałam ostatni stanik usztywniany do karmienia w moim rozmarze, 2 bluzki, rajstopy, 2xtop do karmienia, skarpetki dla Stasia, nianię elektroniczną i podgrzewacz do butelek z funkcją sterylizatora. Mialam nadzieję na więcej ale były już naprawdę czystki mimo że bylismy tam koło 9 rano. Rachunek pokazał 320 zł :O Ale tak czy siak planowalismy to wszystko kupić, więc inaczej byśmy kupili później ale i tak byśmy tyle wydali. Zdobycze się piorą, potem Wam zrobię pokaz mody ciążowej :D Niania i podgrzewacz działają :)

Załączniki

• 20180222_103233.jpg
    20180222_103233.jpg
    492,8 KB · Wyświetleń: 280
Do góry