G
gosc12
Gość
klaudiaa975, sukienki na początku to sobie daruj moim zdaniem jakoś takie mini dziecko w sukienkach to niekoniecznie wygodni
Jak będzie dziewczynka to kilka na wyjście po 3 tygodniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
klaudiaa975, sukienki na początku to sobie daruj moim zdaniem jakoś takie mini dziecko w sukienkach to niekoniecznie wygodni
Podgrzewacz-69,90Po ile podgrzewacz ?
Ja mam czasem bardzo dużo śluzu, też takiego wodnitego, i to ponoć normalne, że tak bywa...Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/
Wiem, właśnie na tym mi zależy. Ale planowałam kupić 2w1 i ten taki jest. Tylko ciekawa jestem czy funkcja sterylizatora nie zawiedziepodgrzewacz to trzyma temp np herbatki lub wody w bbutelce mi sie przydal bardzo bo nie musialam wody gotowac a potem studzic i robic mleka tylko zawsze w butelce byla w odp tempm.
Aga Ci pomożeDziewczyny kiedyś rozmawiałyście o stanikach, czy ktoś pamięta jakąś stronę albo mógłby mi przypomnieć jak prawidłowo powinnam się zmierzyć?
Dziewczyny kiedyś rozmawiałyście o stanikach, czy ktoś pamięta jakąś stronę albo mógłby mi przypomnieć jak prawidłowo powinnam się zmierzyć?
A te skarpetki nie będą za grube na lato ? Bo też myślałam o nich ale chyba cieńsze kupię żeby się nóżka nie pocila. Czy się mylę ?Podgrzewacz-69,90
Niania- 99,00
Biustonosz- 24,99
Rajstopy- 14,99
2pak koszulek do kapienia- 34,99
Skarpetki- 9,99
Bluzki ciażowe - 27,99(za jedną)
Tzn nie wiem jak u Was w szpitalu ale u nas na początku póki pępek nie odpadł to body nie kazali zakładać tylko kaftanikinajwiecej to chyba body i getry
kilk pajacyków
kilka sukienek ale nie przesadzaj bardziej takie bawelniane bo maluszek spi caly czas
skarpetki 5 par max
czapeczki hm,, ja rodzilam w styczniu wiec nie mialam procz takiej cieplej jak gdzies wyjezdzalismy
a teraz z 2-3 moze