reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No wlaswła wczoraj miałam taki przezroczysty jak białko jajka kurzego ? Masz też taki ciągnący czy nie? Bo sama już nie wiem bo wczoraj to zauważyłam dopiero

Ja mam taki ciągnący przezroczysty
Czasem biały gesty a czasem zoltawy

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Fajnie się macie :) tylko uważajcie na siebie i nieszalej za dużo :)mój taki chory że szok Ale do lekarza nie chce byłam w aptece wczoraj zaopatrzylam go w leki i tak sobie "osobno "spędzamy weekend ja w jednym pokoju On w drugim tylko herbatę mu robię mówię które lek o której ,robię jedzonko i uciekam od niego mam na nadzieje ze nas niezlapie :)
Oj to wspolczuje. Choey facet to gorzej niz dziecko[emoji6] Oby szybko wyzdrowial!
Ja nie szaleje, ale na lodzie musze z nia byc, bo M nie jezdzi[emoji53] Jak sie uda wupozyczyc zwierzaka - jezdzika to jest fajnie, bo ona sobie sama jezdzi, a ja troche kolo niej, trocge postoje i jest ok. Tylko malo jest tych jezdzikow niestety.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie!!

Ja zuwazylam ze wypycha mi pępek [emoji14]
myśle ze niedługo bedzie taka antenka stercząca Haha
Któraś z was tez tak ma?

Super gratulacje !!!
Mi nigdy nie wyjdzie na zewnatrz, bo jest zbyt glegoki, ale od jakiegos czasu zrobil sie bardziej wrazliwy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi nigdy nie wyjdzie na zewnatrz, bo jest zbyt glegoki, ale od jakiegos czasu zrobil sie bardziej wrazliwy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mnie się wydaje że mi się wręcz pogłębił w ciąży jeszcze bardziej :D To może mam szansę tak jak u Ciebie że mi też nie wyjdzie, fajnie by było :)

Dzień dobry w niedzielę :)
Jeśli chodzi o pępek to mi powoli też wychodzi [emoji14] śmieszny ślimaczek :)

Wzięłam się dziś za rosołek k sałatkę jarzynową, jakoś tak mnie naszło :)

Miłej niedzieli ;)

p19u3e3ks45q6v9a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry