Veraska
Fanka BB :)
Ich pożegnanie było romantyczne. Siedzieli przytuleni przed oknem i patrzyli na ogród :-) nie chcieli się rozstaćNo nieźle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ich pożegnanie było romantyczne. Siedzieli przytuleni przed oknem i patrzyli na ogród :-) nie chcieli się rozstaćNo nieźle
Moze nie maja 100 w szpitalu. U mnie w szpitalu np jest tylko duphaston luteiny nie maja wcaleTo wyobraź sobie co się u mnie dzieje po 4 tabletkach rano i 4 wieczorem... czasem jak wodospad [emoji2] oczywiście od razu lecę do ubikacji bo myślę, że to jakaś krew czy coś.. nie wiem czego nie dają mi dwóch tabletek po 100mg tylko cztery po 50 [emoji57]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A ile Twoja córka ma? Ale agentkaIch pożegnanie było romantyczne. Siedzieli przytuleni przed oknem i patrzyli na ogród :-) nie chcieli się rozstać
Hej. Nie czekałabym do jutra tylko do szpitala. Lepiej szybko reagować..Hej dziewczyny .Dzisiaj rano zauważyłam plamienie na papierze takie brunatne. Żadnych bóli raczej nie kojarzę. Mam jutro rano gina i się zastanawiam czy czekać do jutra czy do szpitala podjechać. Ogólnie cały czas zmagam się z infekcją w ciąży więc to może i to. Jakaś nadżerka może mi wyszła lub inna rzecz. Mam 16-17 tc.
Córka prawie 3,5 a kawaler 4,5 lat :-)A ile Twoja córka ma? Ale agentka
chcialabym to widzieć takie dzieciaki sa tak pocieszne szybko Ci sie córka bierze ani się nie obejrzysz a ziecia bedziesz miałaCórka 3,5 a kawaler 4,5. :-)
Hej. Jedz do szpitala nie ma na co czekać moze to nic takiego ale lepiej wcześniej niż późniejHej dziewczyny .Dzisiaj rano zauważyłam plamienie na papierze takie brunatne. Żadnych bóli raczej nie kojarzę. Mam jutro rano gina i się zastanawiam czy czekać do jutra czy do szpitala podjechać. Ogólnie cały czas zmagam się z infekcją w ciąży więc to może i to. Jakaś nadżerka może mi wyszła lub inna rzecz. Mam 16-17 tc.