reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To wyobraź sobie co się u mnie dzieje po 4 tabletkach rano i 4 wieczorem... czasem jak wodospad [emoji2] oczywiście od razu lecę do ubikacji bo myślę, że to jakaś krew czy coś.. nie wiem czego nie dają mi dwóch tabletek po 100mg tylko cztery po 50 [emoji57]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moze nie maja 100 w szpitalu. U mnie w szpitalu np jest tylko duphaston luteiny nie maja wcale

Hej dziewczyny .Dzisiaj rano zauważyłam plamienie na papierze takie brunatne. Żadnych bóli raczej nie kojarzę. Mam jutro rano gina i się zastanawiam czy czekać do jutra czy do szpitala podjechać. Ogólnie cały czas zmagam się z infekcją w ciąży więc to może i to. Jakaś nadżerka może mi wyszła lub inna rzecz. Mam 16-17 tc.

Hej dziewczyny .Dzisiaj rano zauważyłam plamienie na papierze takie brunatne. Żadnych bóli raczej nie kojarzę. Mam jutro rano gina i się zastanawiam czy czekać do jutra czy do szpitala podjechać. Ogólnie cały czas zmagam się z infekcją w ciąży więc to może i to. Jakaś nadżerka może mi wyszła lub inna rzecz. Mam 16-17 tc.
Hej. Nie czekałabym do jutra tylko do szpitala. Lepiej szybko reagować..

Hej. Jedz do szpitala nie ma na co czekać moze to nic takiego ale lepiej wcześniej niż później

reklama
Do góry