reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Takie drzewo na ścianie marzy mi się
Najprościej farba, pędzel i kilka godzin.... Ewentualnie szablon ;)
Ja jeszcze nie wiem, co będę miała na ścianie, ale coś na pewno wymyślę ;)
No i mimo wszystko to jest zależne trochę od płci ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cześć ranne ptaszki :)

Ja jeszcze leze, ale za niedlugo sie zbieram z K na male zakupy ale pozniej leze do jutra do wizyty. Skurcze jako takie przeszly ale boli ciagle lewy jajnik. Taki klujacy ciagnacy skurcz jajnika.. Jak leze czasem zapulsuje ale przy chodzeniu lub jak zle siade to czasem az mnie zgarbi..
Myslicie ze to normalne ? Czy szyjka sie skraca ? Tak boje sie jutrzejszej wizyty..

Zawsze jak K przyjedzie to ja musze w szpitalu lezex i biedny po 5 tygodniach sam siedzi pozniej pare dni i zaraz jedzie spowrotem :(

Cześć ranne ptaszki :)

Ja jeszcze leze, ale za niedlugo sie zbieram z K na male zakupy ale pozniej leze do jutra do wizyty. Skurcze jako takie przeszly ale boli ciagle lewy jajnik. Taki klujacy ciagnacy skurcz jajnika.. Jak leze czasem zapulsuje ale przy chodzeniu lub jak zle siade to czasem az mnie zgarbi..
Myslicie ze to normalne ? Czy szyjka sie skraca ? Tak boje sie jutrzejszej wizyty..

Zawsze jak K przyjedzie to ja musze w szpitalu lezex i biedny po 5 tygodniach sam siedzi pozniej pare dni i zaraz jedzie spowrotem :(
Dobrze, że jutro juz sprawdzisz

Witam się i ja.
Wczoraj rzeczywiście mało napisałyście , zaledwie 340postow heh:-D
byliśmy u znajomych a dzisiaj urodziny u szwagierki :-) więc dzień szybko zleci...
Nasza córka ma juz narzeczonego po wczorajszym spotkaniu :-D:-D

Ostatnia edycja:
Daj znac jak wizyta
Co do luteiny, tak wyplywa mi pol dnia dziadostwo [emoji6]

hchygzu3s1ksbpf1.png
To wyobraź sobie co się u mnie dzieje po 4 tabletkach rano i 4 wieczorem... czasem jak wodospad [emoji2] oczywiście od razu lecę do ubikacji bo myślę, że to jakaś krew czy coś.. nie wiem czego nie dają mi dwóch tabletek po 100mg tylko cztery po 50 [emoji57]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry