reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

chcialabym to widzieć ☺️ takie dzieciaki sa tak pocieszne☺️ szybko Ci sie córka bierze ani się nie obejrzysz a ziecia bedziesz miała☺️
Jak na złość nie miałam telefonu pod ręką żeby zdjęcie zrobić. A byłaby pamiątka i sensacja na fejsa :-) :-)
Moja ogólnie lubi mężczyzn. :-)

reklama
Jak na złość nie miałam telefonu pod ręką żeby zdjęcie zrobić. A byłaby pamiątka i sensacja na fejsa :-) :-)
Moja ogólnie lubi mężczyzn. :-)
Moja co prawda sporo starsza ale ma kuzyna rok starszego i tez się głównie z chłopakami bawi☺️ on czesto u nas jest, całe wakacje, co weekend więc wiesz jak rodzeństwo prawie☺️

Cześć ranne ptaszki :)

Ja jeszcze leze, ale za niedlugo sie zbieram z K na male zakupy ale pozniej leze do jutra do wizyty. Skurcze jako takie przeszly ale boli ciagle lewy jajnik. Taki klujacy ciagnacy skurcz jajnika.. Jak leze czasem zapulsuje ale przy chodzeniu lub jak zle siade to czasem az mnie zgarbi..
Myslicie ze to normalne ? Czy szyjka sie skraca ? Tak boje sie jutrzejszej wizyty..

Zawsze jak K przyjedzie to ja musze w szpitalu lezex i biedny po 5 tygodniach sam siedzi pozniej pare dni i zaraz jedzie spowrotem :(
będzie dobrze, trzymam kciuki, zeby nic się zlego dnie działo, i zebys nie wylądowała w szpitalu...

Sprobuje sie wcisnac od razu o 15 jak lekarz przyjdzie. Dam znam po wizycie na pewno
będziemy czekać :)

To wyobraź sobie co się u mnie dzieje po 4 tabletkach rano i 4 wieczorem... czasem jak wodospad [emoji2] oczywiście od razu lecę do ubikacji bo myślę, że to jakaś krew czy coś.. nie wiem czego nie dają mi dwóch tabletek po 100mg tylko cztery po 50 [emoji57]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
wiem, że to głupio zabrzmi, ale dobrze, że nie ma jeszcze po 20mg, wyobraziłam to sobie... sory... :rofl:

Hej dziewczyny .Dzisiaj rano zauważyłam plamienie na papierze takie brunatne. Żadnych bóli raczej nie kojarzę. Mam jutro rano gina i się zastanawiam czy czekać do jutra czy do szpitala podjechać. Ogólnie cały czas zmagam się z infekcją w ciąży więc to może i to. Jakaś nadżerka może mi wyszła lub inna rzecz. Mam 16-17 tc.
Jedź sprawdź dzisiaj, dla własnego spokoju. Lepiej dmuchać na zimne.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hej dziewczyny .Dzisiaj rano zauważyłam plamienie na papierze takie brunatne. Żadnych bóli raczej nie kojarzę. Mam jutro rano gina i się zastanawiam czy czekać do jutra czy do szpitala podjechać. Ogólnie cały czas zmagam się z infekcją w ciąży więc to może i to. Jakaś nadżerka może mi wyszła lub inna rzecz. Mam 16-17 tc.
może to być z nadżerki, zwłaszcza w czasie infekcji, itd, ale jeśli wcześniej nie plamiłaś, to ja bym pojechała na wszelki wypadek na IP.....

reklama
Do góry