reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

dziewczyny ja mam jakas depresje ..wizualną
czje sie brzydko, na twarzy na wlosach na ciele zamiast radosci czuje wypalenie
Nie widziałaś mnie ,teraz od tyg strasznie się zapuścilam,przez to lezenie,nie mogę doczekać się wizyty bo to teraz jedyne miejsce gdzie muszę się ogarnac !!

reklama
Wczoraj posiedzialam trochę przed domem bo synek czekał na dzidka zabrał go na spacer do lasu a mnie od razu lepiej się zrobiło,
O no właśnie i mi tego raczej brakuje bo ciągle leżenie w domu jak się pali teraz to duchota a na dworze od razu inne powietrze człowiek się dotleni

Cześć dziewczyny próbuję Was nadrobić ale to raczej niewykonalne[emoji28] u nas ferie więc mam mniej czasu na forum. Jeszcze do tego odwiedziny rodziców już trzy dni ciężko tym bardziej że od zawsze mieszkamy sami[emoji39] podziwiam tych co mieszkają z rodzicami ja już po trzech dniach mam dość. Trzymam kciuki za wizyty ja dopiero w poniedziałek. Odczuwam już ruchy narazie to takie muskanie od środka.
Hahaha czlowiek przyzwyczaja się do życia na swoim i że nikt mu nie marudzi ...to nie tak się robi..to nie w tym garczku..a ja jak byłam w ciazy to...i inne

hej :)
U nas po wizycie wszystko dobrze :) Maluch zdrowy i wszystko na miejscu jest :) Mamy chłopaka :) cieszymy się strasznie :) Na tarczycę dostałam euthyrox 100, duphaston profilaktycznie mam brać dalej, a co do seksu możemy spróbować jak się nic nie będzie działo po, to możemy a jak coś to zaprzestać ;) Cytologię mi pobrała jeszcze.
Maluchowi kupiłam
75921_69396_360_350_19357.png

i 3 niedrapki :)
Gratuluję synusia[emoji2]

U nas po wizycie wszystko dobrze :) Maluch zdrowy i wszystko na miejscu jest :) Mamy chłopaka :) cieszymy się strasznie :) Na tarczycę dostałam euthyrox 100, duphaston profilaktycznie mam brać dalej, a co do seksu możemy spróbować jak się nic nie będzie działo po, to możemy a jak coś to zaprzestać ;) Cytologię mi pobrała jeszcze.
Maluchowi kupiłam

Gratulacje synusia :)

I opuchlizna. Najczęściej na nogach.
Ja bylam cala opuchnieta,palce u rak twarz oczy ale mialam bialko ponad 1800 wiec bardzo wysokie.
Jeżeli nic się nie wyhoduje to powinien być po 24h, ja tak miałam. Ale jeżeli coś by rosło to faktycznie może to potrwać.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U mnie barterii w moczu ponad 29.000 wiec bardzo duzo. I jak oddawalam ta probke to jakby kropeczki byly. Jakby osad. Cholera wie. Niech w koncu sie wyjasni. Wczoraj za duzo naczytalam sie o stratach dzieci przez nieleczone bakterie w moczu itd. A mam jeszcze erytrocyty 15.4. Nie zostaje mi jic wiecej jak czekac.
Jak odczuwałyście pierwsze ruchy dziecka? Spodziewałam się delikatnego łaskotanie a to dziesiejsze wyglądało jakby ktoś mnie uderzył pięścią delikatnie od środka. Już sama nie wiem czy to dziecko czy jelita no ale głowę dam sobie uciąć że nigdy takiego czegoś nie czułam i było to inne doznanie niż bulgotanie w brzuchu.
Ola mysle ze to wlasnie dzidzia daje znac o sobie. Czekaj na powtorke wtedy bedziesz na 100 pewna.
Maluchowi kupiłam

Gratuluje synusia.

Ja wpadlam do domu z zakupow. I goruje golonke...Pozniej jeszcze ja zapieke z warzywami. D mial ochote to ja jako dobra zona mu zrobie. Kurcze kupilam zapas lekow i kuruje sie. W kauflandzie bylam 30 minut i wysmarkalam paczke chusteczek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak odczuwałyście pierwsze ruchy dziecka? Spodziewałam się delikatnego łaskotanie a to dziesiejsze wyglądało jakby ktoś mnie uderzył pięścią delikatnie od środka. Już sama nie wiem czy to dziecko czy jelita no ale głowę dam sobie uciąć że nigdy takiego czegoś nie czułam i było to inne doznanie niż bulgotanie w brzuchu.
Teraz jeszcze nie czuję, ale w 1 ciąży miałam wrażenie, że mam małą rybkę w brzuchu, która sobie pływa i delikatnie się obija o ściany :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry