reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No i ja zaczęłam mierzyć bo mnie głowa bolała zawsze miałam powyżej 125 a teraz to pierwsze jest 111 a drugie 63 jakieś za niskie jak dla mnie i tak źle i tak nie dobrze eh
Ja wkawłaś zawsze niskociśnieniowiec w szpitalu w pierwszej ciąży miałam 80 na 40 pielęgniarka wystraszona czy się dobrze czuje, a ja ze oki,chyba to lezenie ze mną tak robi

reklama
Dostałam od mamy ;)
6b15ab7d738e995250a186bb94e98e01.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak odczuwałyście pierwsze ruchy dziecka? Spodziewałam się delikatnego łaskotanie a to dziesiejsze wyglądało jakby ktoś mnie uderzył pięścią delikatnie od środka. Już sama nie wiem czy to dziecko czy jelita no ale głowę dam sobie uciąć że nigdy takiego czegoś nie czułam i było to inne doznanie niż bulgotanie w brzuchu.
Mnie solidnie już kopie ,także to pewnie to ;) poczekaj jak się powtórzy najbardziej wieczirem jak się polozysz to dzidzia

Chyba naoglądałam się za dużo skoków ostatnio i chciałam lecieć jak Stoch :D tylko skocznia za krótka :D

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Haha to masz i dzisiaj [emoji2] 12:15 trening a zaraz po nim kwalifikacje [emoji2] ja to uwielbiam oglądać [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jak odczuwałyście pierwsze ruchy dziecka? Spodziewałam się delikatnego łaskotanie a to dziesiejsze wyglądało jakby ktoś mnie uderzył pięścią delikatnie od środka. Już sama nie wiem czy to dziecko czy jelita no ale głowę dam sobie uciąć że nigdy takiego czegoś nie czułam i było to inne doznanie niż bulgotanie w brzuchu.
Mi też się wydaje ze to właśnie to :) mnie też tak mocno kopie :)

Ja wkawłaś zawsze niskociśnieniowiec w szpitalu w pierwszej ciąży miałam 80 na 40 pielęgniarka wystraszona czy się dobrze czuje, a ja ze oki,chyba to lezenie ze mną tak robi
Właśnie ja ostatnio też się zależałam chociaż nie mam tego zleconego to leżałam od kilku dni może dlatego takie niskie ciśnienie dziś musze wybrać się na maly spacer

Ja się urodziłam z ciaży z zatruciem. Urodziłam się w 39 tc :) Mierz ciśnienie, gdy za wysokie dostaniesz leki i pięknie się obniży :) Ja biorę od 13 tc dopegyt bo już miałam za duże, i teraz mam wzorowe i to tak, że została zmniejszona dawka leków. Trzeba mierzyć i się nie bać, a w razie potrzeby działac i juz :)
Dzięki [emoji8] Narazie jest cały czas w granicach 120/80 więc luzik ale sprawdzam codziennie i od następnej wizyty będę chodzić już co dwa tygodnie wiec myślę że w razie czego szybko wyłapiemy [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

dziewczyny ja mam jakas depresje ..wizualną
czje sie brzydko, na twarzy na wlosach na ciele zamiast radosci czuje wypalenie

Właśnie ja ostatnio też się zależałam chociaż nie mam tego zleconego to leżałam od kilku dni może dlatego takie niskie ciśnienie dziś musze wybrać się na maly spacer
Wczoraj posiedzialam trochę przed domem bo synek czekał na dzidka zabrał go na spacer do lasu a mnie od razu lepiej się zrobiło,

reklama
Cześć dziewczyny próbuję Was nadrobić ale to raczej niewykonalne[emoji28] u nas ferie więc mam mniej czasu na forum. Jeszcze do tego odwiedziny rodziców już trzy dni ciężko tym bardziej że od zawsze mieszkamy sami[emoji39] podziwiam tych co mieszkają z rodzicami ja już po trzech dniach mam dość. Trzymam kciuki za wizyty ja dopiero w poniedziałek. Odczuwam już ruchy narazie to takie muskanie od środka.

Do góry