Dziewczyny ale macie sny,u mnie sie uspokoilo na szczescie.
Wlasnie sobie jem rosolek wczorajszy bo lamie i mnie,a tak sie cieszylam ze mnie nie bierze. Jutro mam wizyte to zapytam sie co moge brac zeby sie totalnie jie rozlozyc.
Dzis dzieciak mnie skopal z samego rana jak jadlam sniadanie,chyba domagal sie jedzonka.
Co do wyprawki to kilka rzeczy mam takie drobiazgi. A po 1 marca kupie wozek,ubranka,itd. Na urodziny mam dostac koszule szlafrok wiec to mi odpadnie. Dobrze ze mam teraz ta robote siedze w domu i dlubie to pare groszy mi wpadnie.
Ja wolę miec wszystko gotowe wczesniej-ubranka i to co potrzebne do szpitala. Bo roznie moze byc,a jak trafie wczesniej do szpitala to wole byc przygotowana,bo D tego nie ogarnie tym bardziej moja tesciowa! Jednynie moja mam ogarnieta.jak lezalam po cc w innym szpitalu to ona w pociag siadala i jezdzila do Oliwi z ubrankami itd. Ale fakt ze mialam kupione wczesniej ulatwil duzo. Bo martwili sie o mnie i o mloda,a tak to musieliby jeszcze za ubrankami biegac.
Jedynie co po porodzie kupili to lozeczko i wozek ktory byl ochydny i mi sie nie podobal.....
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom