reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A powiem ci ciężko chyba w czw była na konsultacjach dostała receptę i przyłóż ze mąż ma jesc te tabletki bo jego stan naprwno się pogorszy do kilku dni ale podobno za Chiny nie chce ich brać a ona nie wie co robić ponoć wczoraj wziął sam od siebie bo powoedzial ze widzi ze coś nie tak ale wiecie jak to z chorym polepszy się mu i znów stwierdzi ze nie potrzebuje ..
ogólnie nie jest szkodliwy poprostu popada z jednej skrajności na druga albo leży stan depresyjny albo euforia nie wiem dokładnie jak go zdiagnozowali coś tam dwubiegunowosc
Powiem wam podziwiam ja ze dźwiga to ze jest odpowiedzialna za niego i robi wszystko żeby mu pomoc

16udyx8di9hvrs5t.png

Co za milosc, kurcze oby on wkoncu sie obudzil I docenil to skoro mu wybaczyla
I nie wracac w przeszlosc...

Dziewczyny ale macie sny,u mnie sie uspokoilo na szczescie.
Wlasnie sobie jem rosolek wczorajszy bo lamie i mnie,a tak sie cieszylam ze mnie nie bierze. Jutro mam wizyte to zapytam sie co moge brac zeby sie totalnie jie rozlozyc.
Dzis dzieciak mnie skopal z samego rana jak jadlam sniadanie,chyba domagal sie jedzonka.
Co do wyprawki to kilka rzeczy mam takie drobiazgi. A po 1 marca kupie wozek,ubranka,itd. Na urodziny mam dostac koszule szlafrok wiec to mi odpadnie. Dobrze ze mam teraz ta robote siedze w domu i dlubie to pare groszy mi wpadnie.
Ja wolę miec wszystko gotowe wczesniej-ubranka i to co potrzebne do szpitala. Bo roznie moze byc,a jak trafie wczesniej do szpitala to wole byc przygotowana,bo D tego nie ogarnie tym bardziej moja tesciowa! Jednynie moja mam ogarnieta.jak lezalam po cc w innym szpitalu to ona w pociag siadala i jezdzila do Oliwi z ubrankami itd. Ale fakt ze mialam kupione wczesniej ulatwil duzo. Bo martwili sie o mnie i o mloda,a tak to musieliby jeszcze za ubrankami biegac.
Jedynie co po porodzie kupili to lozeczko i wozek ktory byl ochydny i mi sie nie podobal.....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę oby Cię nierozlozylo całkowicie

Wiem[emoji23][emoji23]
Ja sama glupieje a ledwo co przezylam 9 mscy ciaxy

Czy baba zawsze sie tak kazda martwi o kazda ciaze I dziecko? Kurcze chyba kazda

Szukamy wciaz problemu wiecej usg niech mnie ktoras kopnie
Zadna Cię tu nie kopnie. Ogólnie tez średnie rady możemy dawać bo wszystkie jesteśmy w ciaży i cieżko u Nas z racjonalnym myśleniem :D

Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekania :) ktoś ma prenetalne w ten dzień? :)

Po porodzie od razu się wezme za specjalistyczne badania, żeby być pewną że wszystko ok, a jeśli nie ok, to żeby się leczyć :)

O Matko... Jakieś zalecenia prócz tego by nie dźwigać i nie stac zbyt długo dostałaś? I coś proponują z tym zrobić? Trzymam kciuki

Mysle ze eeg musza zeobic czaszki

Myslmy tylko pozytyw
Ja tez Mam te guzy tarczycy I czekam na sierpien przeswietlenie wyrazniejsze

Dziewczyny, czy zauwazylyscie u siebie widoczne zyly na brzuchu ? Ja teraz smarowalam brzuch, zauwazylam, ze troche podrosl. Ale zaniepokoily mnie te zylki. Nie wystaja tylko przebijaja sie przez brzuch. Po calej calej dlugosci. Wstawie zdjecie. Moze bedzie widac. 20180206_141238.jpg

Załączniki

• 20180206_141238.jpg
    20180206_141238.jpg
    589,7 KB · Wyświetleń: 115
Zadna Cię tu nie kopnie. Ogólnie tez średnie rady możemy dawać bo wszystkie jesteśmy w ciaży i cieżko u Nas z racjonalnym myśleniem :D

Ale dzus tak mysle po klotni z mezem ze chyba rzadna z was nie miala usg z wlasnej woli 11 dni po usg[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo mialam 26/1;))
Chyba warjuje za bardzo co

Melduję się po wizycie, wszystko ok, dzidzia zdrowa. I wiem już, że mam pod sercem dziewczynkę [emoji173] od razu poleciałam na małe zakupy :D Wygląda na to, że będziemy starać się jeszcze o trzeciego malucha... żeby był synek :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, czy zauwazylyscie u siebie widoczne zyly na brzuchu ? Ja teraz smarowalam brzuch, zauwazylam, ze troche podrosl. Ale zaniepokoily mnie te zylki. Nie wystaja tylko przebijaja sie przez brzuch. Po calej calej dlugosci. Wstawie zdjecie. Moze bedzie widac. Zobacz załącznik 838188
jak ładny brzuszek już :)
tak powyżej bioder po bokach te zyłki?

Do góry