reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahaha nie bliźniaki jeden syn siedzi prawdopodobnie Antoś
Zdj robiłam wieczorem wiec jest napiety bardziej ale na żywo nie jest taki duży na zdj chciałam pokazać jak w ciągu tyg macica poszła w górę i brzuch się podniósł

Ja wczoraj robiłam urodziny córki jutro ma 8 lat 16 osób plus dzieci położyłam się o 23 wykończona a w wtorek będą koleżanki wiec znów imprezka

Ja swoją 30-stke robię 10 lutego w knajpie z tańcami fotobudka itd ale nie wiem co mam ubrać jeszcze mąż ma w lutym i koniec imprez potem dopiero chrzciny

Jutro mam 4 panie na próbę do sklepu życzcie mi powodzenia żebym którakolwiek wybrała powiem wam ze pierwszy taz dopadło mnie takie zniechęcenie ze po co mi ten sklep nerwy i to wsyzstko

16udyx8di9hvrs5t.png

Trzymam kciuki ;-* na pewno kogos znajdziesz, moze nie kogos idealnego w 100% ale kogos na czas ciazy i pologu. Zebys miala spokojna glowe.

Myslalas juz o chrzcinach?
My chyba zrobimy w grudniu na swieta :)

reklama
jak mnie dopadło to wypiłam dwa kubki zakwasu buraczanego (na szczeście, jako że lubię buraki, stoi na bieżąco w kuchni....), a potem popiłam szklanką soku jabłkowego... powiem tak - pomogło, nawet bardzo :rofl2:

dobrze, że Ty już lepiej, ale młoda... oby nie..... :(

Powiem Ci, ze nie myslalam wtedy o niczym. Mama chciala po karetke dzwonic. Nie chcialabym przezyc tefgo drugi raz.
Ale dziekuje za przepis :)

A co do chrztu, to mamy duzy problem - brak kandydatow na chrzestnych[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie tez moze byc problem, bo kuzynki mieszkaja daleko, a chcemy zeby chrzesni mieli kontakt z dzieckiem. A siostra bedzie musiala sie starac bo nie ma bierzmowania, i moze byc problem. A chrzesny juz sam sie wychylił w grudniu, akurat ten kuzyn ktorego chcielismy pytac :) bo brat K sie nie nadsje zbytnio na chrzesnego.
A nie macie rodzenstwa ? Fajnej mlodej cioci, wujka ?

U mnie tez moze byc problem, bo kuzynki mieszkaja daleko, a chcemy zeby chrzesni mieli kontakt z dzieckiem. A siostra bedzie musiala sie starac bo nie ma bierzmowania, i moze byc problem. A chrzesny juz sam sie wychylił w grudniu, akurat ten kuzyn ktorego chcielismy pytac :) bo brat K sie nie nadsje zbytnio na chrzesnego.
A nie macie rodzenstwa ? Fajnej mlodej cioci, wujka ?
Moja siostra jest chrzestna corki. Siostra M sie nie nadaje. Wiecej kandydatow nie ma. Corki chrzestnym jest kolega M i nie mamy z nim zbyt duzego kontaktu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry