reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz masz taki? Szok... A przypomnij mi Ty masz blizniaki ? Ja nawet nie mam w połowie takiego jak na pierwszym zdjęciu a wchodzę w 16tc... Ładny masz ten brzusio :) zazdroszczę (pozytywnie )

f2w39n7303c24ozn.png

Hahahaha nie bliźniaki jeden syn siedzi prawdopodobnie Antoś
Zdj robiłam wieczorem wiec jest napiety bardziej ale na żywo nie jest taki duży na zdj chciałam pokazać jak w ciągu tyg macica poszła w górę i brzuch się podniósł

Ja wczoraj robiłam urodziny córki jutro ma 8 lat 16 osób plus dzieci położyłam się o 23 wykończona a w wtorek będą koleżanki wiec znów imprezka

Ja swoją 30-stke robię 10 lutego w knajpie z tańcami fotobudka itd ale nie wiem co mam ubrać jeszcze mąż ma w lutym i koniec imprez potem dopiero chrzciny

Jutro mam 4 panie na próbę do sklepu życzcie mi powodzenia żebym którakolwiek wybrała powiem wam ze pierwszy taz dopadło mnie takie zniechęcenie ze po co mi ten sklep nerwy i to wsyzstko

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Zdecydowanie. Ja po takim zaparciu na poczatku ciazy, mdlalam, darlam sir z bolu, myslalam ze rodze. Po 2 godzinach padlam na lozko i spalam do popouldnia nastepnego dnia..
jak mnie dopadło to wypiłam dwa kubki zakwasu buraczanego (na szczeście, jako że lubię buraki, stoi na bieżąco w kuchni....), a potem popiłam szklanką soku jabłkowego... powiem tak - pomogło, nawet bardzo :rofl2:

Witajcie[emoji5]
Glowa jeszcze boli, ale juz duzo mniej. Za to mloda cos koszlec zaczyna[emoji53] Kurcze no, dawno nie chorowala.

Milej niedzieli zycze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
dobrze, że Ty już lepiej, ale młoda... oby nie..... :(

Pokoje dla dzieci na górze antresola z łóżkiem córki a pod spodem jej pokój. Z drugiej strony będzie syna taki żeby się widzieli bo nie wiedzieliśmy czy nie będą się bali jak nie będą się widzieć i łazienka

16udqqmzgjmhetdf.png
super :)
antresola też mi się zawsze marzyła, ale niestety za niskie wnętrza... teraz też cieżko by było wygospodarować, bo choć wyżej, to tam, gdzie jest wysoko są okna, itd, a woleliśmy zrobić jeszcze mały strych na narzędzia, skład, itd... ale - może kiedyś ;)
ale tak patrząc na te zdjęcia i czytając co piszesz - będzie naprawdę ślicznie :D

Hahahaha nie bliźniaki jeden syn siedzi prawdopodobnie Antoś
Zdj robiłam wieczorem wiec jest napiety bardziej ale na żywo nie jest taki duży na zdj chciałam pokazać jak w ciągu tyg macica poszła w górę i brzuch się podniósł

Ja wczoraj robiłam urodziny córki jutro ma 8 lat 16 osób plus dzieci położyłam się o 23 wykończona a w wtorek będą koleżanki wiec znów imprezka

Ja swoją 30-stke robię 10 lutego w knajpie z tańcami fotobudka itd ale nie wiem co mam ubrać jeszcze mąż ma w lutym i koniec imprez potem dopiero chrzciny

Jutro mam 4 panie na próbę do sklepu życzcie mi powodzenia żebym którakolwiek wybrała powiem wam ze pierwszy taz dopadło mnie takie zniechęcenie ze po co mi ten sklep nerwy i to wsyzstko

16udyx8di9hvrs5t.png
trzymam kciuki, żeby jedna z tych 4 okazała się "tą właściwą" :)

a impreza na pewno będzie fajna, ale fakt, że tyle imprez w relatywnie krótkim czasie może zmęczyć, zwłaszcza ciężarną ;)

reklama
Do góry