reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój syn już czeka na brata xd
1517130435-e6aa7feeb5c0bbc2-aaaaaa.jpeg
1517130443-c3733cdc378a1649-aaaaaa.jpeg

16udqqmzgjmhetdf.png
Kochany :) mój chrześniak też już czeka na swoją siostrę i zawsze całuję brzuszek mojej bratowej i mówi "Majusia jestem twoim starszym bratem i będę się tobą opiekował" ale ona ma akurat na 30 stycznia stawić się do szpitala i decyzja o cesarce padnie - kiedy, więc na dniach będę miała bratanice :)

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzień dobry z życzeniami udanej niedzieli :) tez tak macie, że jak się budzicie, a spałyście na boku i przekręcacie się na plecy to po jednej stronie macie więcej a po drugiej mniej w brzuchu? ;) strasznie mnie rozczula ta kulka wtedy :)

Dziewczyny jakiś czas temu była mowa o wyrostku przy rozpoznaniu płci, powiedzcie co widzicie u mnie ? Bo ja niestety nic nie umiem dostrzec i nawet nie jestem pewna gdzie dokładnie jest kręgosłup i ten wyrostek.
151713135868823054015.jpg

Załączniki

• 151713135868823054015.jpg
    151713135868823054015.jpg
    193,2 KB · Wyświetleń: 287
reklama
Dzień Dobry :)

Heh, też już nie śpię dobre pół godziny. Nadrabiałam zaległości w postach. :-D
U mnie dzisiaj 15 tydzień. I wreszcie wraca mi apetyt... ;-)
Życzę wszystkim miłej niedzieli. U nas w planie wyprawa do kulkolandu i pewnie lody :-D
Ja tez 15 tc. Ale ja mam 14+1 i mowie ze 15 nie 14 :D

Zaraz wstaje zrobię sniadanko ogarnę siebiw i małego i na kontrol jade, juz mnie zdążyło na kibelek Pogonic ech.. chyba cała ciaze będę tak przeżywać, swoją drogą mam być w szpitali po obchodzie a w niedziele to pewnie gdzieś kolo 10 dopiero?
A moj mąż ranny ptaszek iobudzi mnie bo zmywa podloge wcziraj juz mi sie nie chciało to dziś z samego rarana bo przeciez niedziela
Dodam ze zaczol mi tak pomagac bardziej po ostatnim Usg jak byl że mna :) no i wie jak bylo w pipierwsz ciąży

Ciekawe jak moj zareaguje, jest uczuciowy a dziecka nie moze sie doczekac o kocha nad zycie. Moze sie ulozy miedzy nami i bedzie mnie bardziej sluchal w niektorych kwestiach. W koncu chlop to chlop, jak nir zobaczy na oczy to malo co rozumie.

Wczoraj było dość spokojnie jak na naszą grupę, ale najważniejsze, że udało się nadrobić ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja jestem ciekawa jak moj przyjedzie na 11 dni, jak was ponadrabiam :o

Uhuhuhu to Ci tesciowka chyba szybkiego powrotu do figury z przed ciąży życzy :D 500 zł z dzieckiem? A na same pieluchy niewiadomo jak z mlekiem , szczypionki itd itd to na samo dziecko może Ci braknac więc Ty chyba o powietrzu będziesz musiała żyć :) nie no masakra... Co ja interesuje ile Ci zostawi albo nie zostawi wy jej do portfela też niezagladacie...nielubie takich ludzi wrr

No niestety jest jaka jest. Duzo tez zazdrosci, ze jestem szczupla, ze nie mam siwych wlosow, ze jestem mloda. Ona ma z 50lat i przechodzi kryzys. Wiecznie chcialaby byc mloda i piekna, rozwalila tym swoije malzenstwo. A teraz probuje wlezc buciorami w moj zwiazek. Czarownica :D

Mój syn już czeka na brata xd
1517130435-e6aa7feeb5c0bbc2-aaaaaa.jpeg
1517130443-c3733cdc378a1649-aaaaaa.jpeg

16udqqmzgjmhetdf.png

Slodziaak!❤❤
Jak ogladam te wasze brzuszki to zaczynam sie martwicze u mnie jest cos nie tak, ze mam taki maly a wy juz takie dosc spore kuleczki :)

Do góry