reklama
Margana
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciazy jak polezalam plackiem 3 tygodnie i potem wesxlam po jednych schodkach to potem tydziwn mialam zakwasy[emoji6] I tak sie zastanawialam jak potem funkcjonuja kobiety, ktore pol ciazy leza.UFFFF... widzę, że człowiek chwilę odejdzie od komputera i już nie ogarnia
U mnie wczoraj był Pan Mąż i pojechaliśmy do lekarza. Wygląda na to, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Ciąża niby nie jest już zagrożona, ale lekarz powiedział żeby generalnie odpoczywać. Jak go zapytałam, czy mogę ćwiczyć to odpowiedział "tak, po porodzie". Na szczęście mogę trenować mięśnie Kegla Może nie zostanę fit-matką, która uprawia jogę i przepływa baseny, ale przynajmniej mogę wstać z łóżka i sama o siebie zadbać człowiek nie docenia takich rzeczy, póki ich nie straci.
Dlatego wszystkie dziewczyny, które muszą leżeć - trzymam za Was i za siebie kciuki!!!
p.s. przerażające jest to, że po tych 3 tyg leżenia, łapię zadyszkę po minucie i robią mi się zakwasy w udach (sic!). też tak macie?
Aniołek[*]8.08.2017
Agata, no co Ty, trzeba afirmować pozytywną energię i zmienić sposób myślenia hahahahahaU mnie to sześć pączków na klate
Ja w pierwszej ciazy jak polezalam plackiem 3 tygodnie i potem wesxlam po jednych schodkach to potem tydziwn mialam zakwasyI tak sie zastanawialam jak potem funkcjonuja kobiety, ktore pol ciazy leza.
Jak to dobrze słyszeć, człowiek odzyskuje wiarę w siebie
Margana
Fanka BB :)
To ja ja tak dlugo juz stosuje, ze sie chyba przyzwyczailam, bo nic nie czuje[emoji6]Jak dobrze, ze mdlosci przeszly. Ta mgielka solankowa tak osiada na gardle i podniebieniu,, okropny smak. Bleee. Mam nadzieje, ze pomoze. Co nie dobre to zdrowe
Aniołek[*]8.08.2017
Znajoma leżała prawie 8 miesięcy... Od 6tc do porodu)Ja w pierwszej ciazy jak polezalam plackiem 3 tygodnie i potem wesxlam po jednych schodkach to potem tydziwn mialam zakwasy[emoji6] I tak sie zastanawialam jak potem funkcjonuja kobiety, ktore pol ciazy leza.
Aniołek[*]8.08.2017
Poza 30kg na plusie potem miała problem nawet żeby się schylić i buty zawiązać... Ale potem wróciła do normy, tylko trochę to zajęło
Drogie Panie, ja Was w dniu dzisiejszym żegnam i życzę udanej nocy @Margana @_agnieszka_ - nie siedźcie zbyt długo Z racji polepszającego się zdrowia postanowiłam zająć się jutro pracą zarobkową... robię siostrzenicy profesjonalny przegląd szafy w zamian za całą blachę sernika przy okazji poćwiczę cierpliwość (nastolatka!), która może się przydać w lipcu
G
gosc12
Gość
W tlusty czwartek bedzie robila brzuszkiA już niedługo tłusty czwartek to będę ćwiczyć podnoszenie
Hmmm, blacha sernika brzmi bardzo kuszącoDrogie Panie, ja Was w dniu dzisiejszym żegnam i życzę udanej nocy @Margana @_agnieszka_ - nie siedźcie zbyt długo Z racji polepszającego się zdrowia postanowiłam zająć się jutro pracą zarobkową... robię siostrzenicy profesjonalny przegląd szafy w zamian za całą blachę sernika przy okazji poćwiczę cierpliwość (nastolatka!), która może się przydać w lipcu
reklama
G
gosc12
Gość
To ja ja tak dlugo juz stosuje, ze sie chyba przyzwyczailam, bo nic nie czuje[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Gorzko kwasny smak, a po inhalacji bolalo mnie w klatce piersiowej no ale nic mam nadzieje ze na katar pomoze jak tak to wysylam wielka bombonierke !!;-*
Podziel się: