reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
UFFFF... widzę, że człowiek chwilę odejdzie od komputera i już nie ogarnia :)
U mnie wczoraj był Pan Mąż i pojechaliśmy do lekarza. Wygląda na to, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Ciąża niby nie jest już zagrożona, ale lekarz powiedział żeby generalnie odpoczywać. Jak go zapytałam, czy mogę ćwiczyć to odpowiedział "tak, po porodzie". Na szczęście mogę trenować mięśnie Kegla :D Może nie zostanę fit-matką, która uprawia jogę i przepływa baseny, ale przynajmniej mogę wstać z łóżka i sama o siebie zadbać :) człowiek nie docenia takich rzeczy, póki ich nie straci.
Dlatego wszystkie dziewczyny, które muszą leżeć - trzymam za Was i za siebie kciuki!!!

p.s. przerażające jest to, że po tych 3 tyg leżenia, łapię zadyszkę po minucie i robią mi się zakwasy w udach (sic!). też tak macie?
Ja w pierwszej ciazy jak polezalam plackiem 3 tygodnie i potem wesxlam po jednych schodkach to potem tydziwn mialam zakwasy[emoji6] I tak sie zastanawialam jak potem funkcjonuja kobiety, ktore pol ciazy leza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja w pierwszej ciazy jak polezalam plackiem 3 tygodnie i potem wesxlam po jednych schodkach to potem tydziwn mialam zakwasy[emoji6] I tak sie zastanawialam jak potem funkcjonuja kobiety, ktore pol ciazy leza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Znajoma leżała prawie 8 miesięcy... Od 6tc do porodu)
Poza 30kg na plusie potem miała problem nawet żeby się schylić i buty zawiązać... Ale potem wróciła do normy, tylko trochę to zajęło

0d1yrjjgtd95fou3.png

Drogie Panie, ja Was w dniu dzisiejszym żegnam i życzę udanej nocy :) @Margana @_agnieszka_ - nie siedźcie zbyt długo :D Z racji polepszającego się zdrowia postanowiłam zająć się jutro pracą zarobkową... robię siostrzenicy profesjonalny przegląd szafy w zamian za całą blachę sernika :D przy okazji poćwiczę cierpliwość (nastolatka!), która może się przydać w lipcu :D

Drogie Panie, ja Was w dniu dzisiejszym żegnam i życzę udanej nocy :) @Margana @_agnieszka_ - nie siedźcie zbyt długo :D Z racji polepszającego się zdrowia postanowiłam zająć się jutro pracą zarobkową... robię siostrzenicy profesjonalny przegląd szafy w zamian za całą blachę sernika :D przy okazji poćwiczę cierpliwość (nastolatka!), która może się przydać w lipcu :D
Hmmm, blacha sernika brzmi bardzo kusząco ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry