reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To zależy, czy wdychasz nosem czy ustami, jak ustami, to trochę się czuję, ale miałam nie raz dużo gorsze inhalacje, więc to ignoruję ;) (ileś lat walki z astmą i te klimaty...)
wdychajac nosem prawie się nie czuje ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale ja od 5 miesiexy nie wiem jak sir oddycha nosem, czasem zlape oddech jak mi sie uda ale nie dotleniam sie i i tak musze ustami, a to juz meczy :(

reklama
Ale ja od 5 miesiexy nie wiem jak sir oddycha nosem, czasem zlape oddech jak mi sie uda ale nie dotleniam sie i i tak musze ustami, a to juz meczy :(
Uuu, to trzymam kciuki, żeby pomogło, żebyś mogła jednak oddychać nosem [emoji106]
U mnie zaraz po inhacji ciężko się oddychać nosem, ale po jakimś czasie jest ok, zmniejsza się obrzęk śluzówki, a z zatok już ładnie zeszło :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Uuu, to trzymam kciuki, żeby pomogło, żebyś mogła jednak oddychać nosem [emoji106]
U mnie zaraz po inhacji ciężko się oddychać nosem, ale po jakimś czasie jest ok, zmniejsza się obrzęk śluzówki, a z zatok już ładnie zeszło :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja to mam raczej alergiczne, zaczelo sie jak pracowalam na dziale butow i torebek w chinskiej galerii i tak zostalo. :/ dziekuje :)

No cóż... Ja robiłam powidła ze śliwek i potem z wegierek (słodsze, bo powidła robię bez cukru)
I powiem, że tak jak nie lubię "sklepowych", to tak moje mi bardzo smakują.. [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Agaa a czego ty nie robisz :D zauwazylam, ze juz wszystko gotujesz pieczesz co sie da :) dobrze z Toba maja :D ja tez lubir gotowac ale raczej nie takie frykasy :p

reklama
Do góry