reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Doczytałam Was w końcu [emoji4]
Co do wizyty, szyjka długa i wszystko wygląda super więc mogę już normalnie funkcjonować. Oczywiście bez szaleństw [emoji4] po 3 miesiącach w sobotę planuje pójść na spacer [emoji2]
Wyniki prenatalnych też są ok ale wyszło mi tam że przed 34tc mogę mieć zatrucie ciążowe więc wizyty po 24tc będę miała już do końca co dwa tygodnie żeby kontrolować ciśnienie i białko w moczu. Ryzyko mi wyszło 1:89 i kazała mi się tym nie denerwować bo nie ma czym narazie ale przecież nie byłabym sobą jakbym już nie panikowała. Mam nadzieję, że skończy się dobrze i obędzie się bez dodatkowych leków, szpitali i wcześniejszego cesarskiego cięcia.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Super, ze wszystko dobrze. Oby tak do konca zostalo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Znowu tak mnie glowa boli, ze az mnie muli. Az mbie ten bol budzil w nocy[emoji20]
Czemu nas te glowy tak mecza?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To milo, bo do tej pory tylko garsta osob mi powiedziala ze dobrze robie i w tym doktorka dzieci, mimo wszystko stwierdzila i ocenila co jest wazniejsze:)
Reszta osob, w szczegolnosci tesciowie nie mogli tego przezyc. Ze witaminy, ze zdrowie, ze bliskosc z dzieckiem. Nie jest to poprostu dla mnie i tyle. Przy dzieciach bylam 24 godziny, zdrowe sa wiec kolejne nie moze byc lepsze [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Przecież to jest Twoja decyzja...robisz wszystko, żeby było im dobrze, dbasz o dzieci itp. A to, że nie karmisz naturalnie, na pewno nie wpływa źle na budowanie bliskości. Gorzej by było gdybyś się zmuszała do karmienia, przecież one by to czuły. A tak mają szczęśliwą mamę i to jest najważniejsze.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Jakie ja mam dziewczyny dzisiaj nerwy, aż mnie trzęsie, jak kogoś dzisiaj nie zabiję to będzie cud :D Gadam z mamą przez tel i ona do mnie ale co Ty się tak od razu denerwujesz, a ja jak słyszę taki tekst to już w ogóle ciśnienie mi rośnie :D Najchętniej mordę bym darła na wszystkich, nawet moim prosiakom się oberwało :D też tak czasem macie?

reklama
Jakie ja mam dziewczyny dzisiaj nerwy, aż mnie trzęsie, jak kogoś dzisiaj nie zabiję to będzie cud :D Gadam z mamą przez tel i ona do mnie ale co Ty się tak od razu denerwujesz, a ja jak słyszę taki tekst to już w ogóle ciśnienie mi rośnie :D Najchętniej mordę bym darła na wszystkich, nawet moim prosiakom się oberwało :D też tak czasem macie?
Ja tak mam często, taki wieczny PMS. Wczoraj skończył mi się gaz w butli podczas gotowania obiadu, to najpierw klełam na czym świat stoi, a jak próbowałam odkręcić butlę, żeby skoczyć do sklepu po nową i się okazało, że nie umiem to się rozbeczalam nad tym jakby to koniec świata był. Nie ma to jak być niewolnikiem hormonów [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry