Dzień Dobry chorowitki.. Wracajcie ssybko do zdrowia ;*
Nadrobilam Was i zaraz sie zbieram na sniadanie, pol nocy nie przespanej, co chwile snilo mi sie,ze nie mam sie gdzie wysikac a strasznir mi sie chce i budzilam sie z pelnym pecherzem..
a wczoraj za duzo chyba myslalam o badaniu polowkowym. Snilo mi sie, ze lakarz robil usg, nagral wszystko zeby pozniej moj mogl zobaczyc. Jak szlam go wolac to powiedzial ze bedzie chlopczyk. Na co moj sie tak zmartwil, ze monitor sie zacial i wylaczyl i nic nie poogladal.
chyba sie martwie, bo wszyscy xhca dziewczynke
Gdzie wrzucilas ?
Ja tez mam od 7tc widoczny, byl wiekszy alr to przez wzdecia a teraz robi sie sztywny i rysuja sie obramowki piekne na brzuchu
Nie jestes sama
Zazdroszcze, mi z malego B zrobilo sie pelne B
Tez zaczelam brac raz dziennie, tylko nie wiem czy moge bez wiedzy lekarza :/ a tez czuje te napinania i bole a po magnezie przechodzi mi nawet ten okropny bol glowy.
Z dwa tygodnie temu snilo mi sie ze poronilam, dwa dni temu ze cala bylam we krwi
Mije miasto nie jest malutkie bo to miasto dla kuracjuszy, miasto wypoczynkowe bla bla bla.
ale malo sklepow dzieciecych, innych jest pelno
ale i tak brakuue np. HM.
W chwili wolnej mozesz na priv wyslac przepis na krem do przesuszonych dloni
i sprawdzony przepis na biszkopt
Ja robilam 3× woda morska. Pamietaj zebys nie pila i nie jadla pol godziny przed. Zebys nie robila na czczo bo mozesz zwymiotowac albo poglebia sie mdlosci.