reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A w ciazy mozna stosowac ?
Wiesz co, tak na prawde nie zastanawialam sie nad tym. Ale to woda z mineralami, wiec nic szkodliwego. Tym bardziej, ze to nie do picia, a do inhalacji. Mi w kazdym razie ratuje zycie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mam 30 lat i jestem w drugiej ciąży. Pierwsza niestety się nie powiodła :( Moja aktualna historia zaczęła się, kiedy w 13 tygodniu ciąży zaczęłam krwawić. Lekarz w szpitalu powiedział, że macica napiera na szyjkę, przepisał leki (w tym antybiotyk, żeby nie doszło do zakażenia ciąży) i kazał leżeć + duphaston, nospa. Później wybrałam się z wizytą prywatną do innego lekarza, który stwierdził, że nie jest źle - łóżysko naciska na coś czego nazwy nie pamiętam (byłam kompletnie roztrzęsiona) a co znajduje się między macicą, a łożyskiem właśnie. Docelowo ta, nazwijmy ją tkanka, ma zniknąć/wchłonąć się w ciągu 3 tygodni i łożysko ma mieć więcej miejsca, a ja mogę wrócić do normalnego życia. To wszystko działo się w trakcie mojej wizyty u rodziców, a więc z dala od mojego lekarza prowadzącego ciążę, więc zaliczyłam niezły stres :) i tak sobie czekam na to, aż mój książe przyjedzie po mnie na białym rumaku, zabierze z powrotem do domu, lekarz powie że już wszystko ok, a ja zrobię w końcu tych miliard rzeczy, które sobie zaplanowałam na słodki okres ciąży :D

p.s. dziękuję za miłe przyjęcie :*

reklama
Do góry