reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Fajna taka niespodzianka :D Mnie się marzyło, żeby dowiedzieć się dopiero po porodzie, no ale cóż, chłop się uparł :p
No ja sie z 1 dzieckiem tak dowiedziałam i naprawdę było to super uczucie :) Chociaż jak już wyszedł i lekarz mi go pokazał i powiedział, że to chłopak to ja akurat byłam w takim szoku, że nic do mnie nie docierało. Gdyby nie było ze mną męża, który w emocjach krzyczał mi do ucha "mamy syna", to musiałabym po wyjściu z szoku zapytać lekarza "przepraszam co ja urodziłam???" [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Prosi o więcej :D
Hahahahah nie ma wiecej.....ja dwie kanapki zjem i czubata jestem. Niestety nie moge najadac sie tak ze mi sie ulewa bo konczy sie to przytulaniem kibelka. Kiedy chodzilam do liceum to wpakowalam sie bulimie,wyszlam z tego choc latwo nie bylo(droga przez meke) ale zostalo mi tak ze nie moge napchac sie bo zle sie to konczy.
Ale Ci zazdroszczę tego pukania [emoji173] u mnie nic póki co :(
Ola u ciebie to 1 ciaza. Niedlugo tez poczujesz to. I uwierz nie da sie tego pomylic. A ja te pukanie czuje z jeden strony-lewej. Czasem po srodku takie smyranie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie nie mam zadnych . jem i slodkie ,kiszone ,slone. I noe sugeruje sie smakami bo z synek jadlam tony batonow i wszystko slodkie a chlopak jest. Przekonam sie moze w lutym kto tak puka szczegolnie jak cos zjem[emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie mam przeczucia, ale już 2 raz śnił mi się chłopiec. Mój syn całą ciążę był w snach dziewczynką. Może u mnie działa to ma opak :) 17 jade na prenatalne, może tam mi coś powiedzą :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja też nie mam przeczucia, ale już 2 raz śnił mi się chłopiec. Mój syn całą ciążę był w snach dziewczynką. Może u mnie działa to ma opak :) 17 jade na prenatalne, może tam mi coś powiedzą :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
A ja mam tak, ze jak np patrze na wozki to mysle "nie no taki dla chlopca kolor niebardzo", albo np "o dla chlopca bylby idealny". A tez wcale nie wiem kogo mam w brzuchu :) Aczkolwiek sie tym w ogole nie sugeruje, bo to chyba przez meza tak mam[emoji23] on tylko syna i syna, bo juz dwie corki sa i mi wypalil dziure w mozgu [emoji14]

xrotgov3q3o4y33i.png

p19uqqmzxqi22hcj.png
U mnie też na opak sprawdzają się sny z dzieckiem póki co ;) tzn jeden sen tylko miałam :p

A ja mam tak, ze jak np patrze na wozki to mysle "nie no taki dla chlopca kolor niebardzo", albo np "o dla chlopca bylby idealny". A tez wcale nie wiem kogo mam w brzuchu :) Aczkolwiek sie tym w ogole nie sugeruje, bo to chyba przez meza tak mam[emoji23] on tylko syna i syna, bo juz dwie corki sa i mi wypalil dziure w mozgu [emoji14]

xrotgov3q3o4y33i.png
Mój właśnie nie mówi nic o płci bo jest mu to obojętne ale ja sama ciągle mówię "Groszek", albo "nim" "jego" itp wszystko typowo dla chłopca. Może to faktycznie przeczucie, chociaż na samym początku nie miałam żadnych przeczuć.

I ja witam się z rana. Dziś sen przerwany na 1,5 godzinna zabawę bo mała o 1 stwierdziła ze jest wyspana i czas się pobawić. Na przemian udawała odgłosy psa i kota ;)

@kinga30 mam nadzieje ze dziś już czysto i lekarz potwierdzi ze nic się nie dzieje

U mnie w 13 tyg tętno kropka to 178 i lekarz nie skomentował ze jest za wysokie. Powiedział tylko zw miarowe wiec chyba nie ma co się przejmować.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja od początku twierdziłam, że będzie córka i rzeczy przeglądałam tylko dla dziewczynki, nawet siostra wyliczała z chinskiego kalendarza, że będzie dziewczynka :) a na prenatalnym lekarz powiedział, że nie chce póki co określać na 100% bo często zdarzają się pomyłki i na połówkowym dowiem się na pewno ale coś między nogami ma :) i teraz muszę się psychicznie przestawiać, że jednak może być chłopak :)

Do góry