reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też nie mam przeczucia, ale już 2 raz śnił mi się chłopiec. Mój syn całą ciążę był w snach dziewczynką. Może u mnie działa to ma opak :) 17 jade na prenatalne, może tam mi coś powiedzą :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mozliwe ze masz sny na opak. Do 17 szybko zleci. Mi obojetne jakiej plci choc z jeden strony . jakby byla dziewczynka to mialabym dwie parki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój właśnie nie mówi nic o płci bo jest mu to obojętne ale ja sama ciągle mówię "Groszek", albo "nim" "jego" itp wszystko typowo dla chłopca. Może to faktycznie przeczucie, chociaż na samym początku nie miałam żadnych przeczuć.
To zazdroszcze ze mu obojetne. Moj ma takie parcie, ze az mnie wkurzac zaczyna. Tzn wiadomo, jak bedzie dziewczynka to bedzie. Bedzie kochal, opiekowal sie itd. I sprubuje jeszcze raz [emoji23]
Ale SYN to juz cos superowego, meskiego. Boze jak taki pospolity samiec. Jak sie dowiem ze to rzeczywiscie chlopczyk, to mu powiem na zlosc ze dziewczynka i za jakis czas dopiero fajnie to przekaze.

xrotgov3q3o4y33i.png

Dzień dobry z rana. Obudził mnie dziś masakryczny ból w pachwinie. Już kolejny dzień tak boli. Jak zmieniam pozycje, siedzę za dużo lub dużo chodzę. Więc w sumie leżę większość dnia. Niby to normalne bóle bo się rozciąga wszystko ale daje mi to w kość. Ech jeszcze tydzień do wizyty.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja witam się z rana. Dziś sen przerwany na 1,5 godzinna zabawę bo mała o 1 stwierdziła ze jest wyspana i czas się pobawić. Na przemian udawała odgłosy psa i kota ;)

@kinga30 mam nadzieje ze dziś już czysto i lekarz potwierdzi ze nic się nie dzieje

U mnie w 13 tyg tętno kropka to 178 i lekarz nie skomentował ze jest za wysokie. Powiedział tylko zw miarowe wiec chyba nie ma co się przejmować.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O kurde ciekawe czy mój syn też będzie chciał się w nocy bawić w kotka i pieska :D pewnie wiele takich " zabaw " przed nami :D ale co tam już się cieszę:D

I ja witam się z rana. Dziś sen przerwany na 1,5 godzinna zabawę bo mała o 1 stwierdziła ze jest wyspana i czas się pobawić. Na przemian udawała odgłosy psa i kota ;)

@kinga30 mam nadzieje ze dziś już czysto i lekarz potwierdzi ze nic się nie dzieje

U mnie w 13 tyg tętno kropka to 178 i lekarz nie skomentował ze jest za wysokie. Powiedział tylko zw miarowe wiec chyba nie ma co się przejmować.

To identyczne tętno jak u mnie w 11+2

A ja od początku twierdziłam, że będzie córka i rzeczy przeglądałam tylko dla dziewczynki, nawet siostra wyliczała z chinskiego kalendarza, że będzie dziewczynka :) a na prenatalnym lekarz powiedział, że nie chce póki co określać na 100% bo często zdarzają się pomyłki i na połówkowym dowiem się na pewno ale coś między nogami ma :) i teraz muszę się psychicznie przestawiać, że jednak może być chłopak :)

Mi z chinola tez wychodzi dziewczynka. Najgorsze wlasnie nastawić sie na dana plec. Ale powiem ci ze mam znajoma co chciala corke a jak wyszlo ze syn to plakala po nochach. A jak sie urodzil bo zakochala sie i mowila ze glupia byla bo ma idealnego synka.

Wspolczuje zabaw corki. Od lipca skonczy sie spanie a zacznie karmienie. Moze mloda powoli cie na to przygotowuje[emoji12]

To zazdroszcze ze mu obojetne. Moj ma takie parcie, ze az mnie wkurzac zaczyna. Tzn wiadomo, jak bedzie dziewczynka to bedzie. Bedzie kochal, opiekowal sie itd. I sprubuje jeszcze raz [emoji23]
Ale SYN to juz cos superowego, meskiego. Boze jak taki pospolity samiec. Jak sie dowiem ze to rzeczywiscie chlopczyk, to mu powiem na zlosc ze dziewczynka i za jakis czas dopiero fajnie to przekaze.

xrotgov3q3o4y33i.png
Haha dobry pomysł tak zrób :D no mojemu to obojętne bo ma już i córkę i syna, więc może dlatego, chociaż jak go pytam jak miał wcześniej to mówi, że też mu zawsze było obojętne, byle było zdrowe.

reklama

xrotgov3q3o4y33i.png
Hihi ale ma chlopina cisnienie na potomka. No ale cos w tym jest ze podswiadomie facet chce miec syna.swojego dziedzica.....przedluzenie nazwiska i rodu. Hihi
Ale prawda jest taka ze to corka jest tatusiowa a synek mamusi . u mnie sprawdza sie to w 100 procentach

Do góry