reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No to nieźle, dobrze że ci powiedział że chłopiec w 30 fajnie by było jak idziesz rodzić córkę a tu mówią ma pani syna %)
Moja koleżanka też poszła rodzić córkę przez cc, nie dokupowala ubranek bo miała 2 letnia córkę, a lekarz wyjmuje dziecko i mówi "ale tu jest chłopak!!" Wielki szok :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Moja koleżanka też poszła rodzić córkę przez cc, nie dokupowala ubranek bo miała 2 letnia córkę, a lekarz wyjmuje dziecko i mówi "ale tu jest chłopak!!" Wielki szok :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Fajna taka niespodzianka :D Mnie się marzyło, żeby dowiedzieć się dopiero po porodzie, no ale cóż, chłop się uparł :p

Nawet nie kracz :p

Hahaha ja myślę , że do lipca mi wróci spokojnie to 5 kg i jeszcze z nawiązką :D od zawsze należałam do tych "pulchniejszych " dopiero w styczniu gdy mały umarl to zaczęła mi waga lecieć i z 78 schudłam do 57 i tak mi później jakoś zostało chyba z 2 kg przybrałam przez ten cały czas a do tego teraz to 5 kg zlecialo i chyba 1.5 wrócilo jak dobrze pamiętam a mam np zupełnie inna sylwetkę niż nasza Marika( jak oglądałam ostatnio zdjęcia) którą jest poprostu szczupła i drobna pewnie od zawsze taka była a ja od zawsze bylam i jestem" grubokostna " i nawet jakbym miała 40 kg na wadze to będę wyglądać jakbym miała więcej :D także ja się przygotowywuje że będę słonica chociaż kto wie los lubi zaskakiwać :)

Hahaha ja myślę , że do lipca mi wróci spokojnie to 5 kg i jeszcze z nawiązką :D od zawsze należałam do tych "pulchniejszych " dopiero w styczniu gdy mały umarl to zaczęła mi waga lecieć i z 78 schudłam do 57 i tak mi później jakoś zostało chyba z 2 kg przybrałam przez ten cały czas a do tego teraz to 5 kg zlecialo i chyba 1.5 wrócilo jak dobrze pamiętam a mam np zupełnie inna sylwetkę niż nasza Marika( jak oglądałam ostatnio zdjęcia) którą jest poprostu szczupła i drobna pewnie od zawsze taka była a ja jestem " grubokostna " i nawet jakbym miała 40 kg na wadze to będę wyglądać jakbym miała więcej :D także ja się przygotowywuje że będę słonica chociaż kto wie los lubi zaskakiwać :)
Nie kracz nie kracz mozesz niewiele przybrac. A ze te 5 kg wroci to pozniej je zgubisz po porodzie. U mnie waga stoji w miejscu poki co ale jak patrzylam w ksiazeczki z poprzednich ciaz to tak ok 23 tyg mialam 1.5-2kg na plusie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ohh kochana a Ty masz jakieś przeczucia?:)
Wlasnie nie mam zadnych . jem i slodkie ,kiszone ,slone. I noe sugeruje sie smakami bo z synek jadlam tony batonow i wszystko slodkie a chlopak jest. Przekonam sie moze w lutym kto tak puka szczegolnie jak cos zjem[emoji12]

Nie kracz nie kracz mozesz niewiele przybrac. A ze te 5 kg wroci to pozniej je zgubisz po porodzie. U mnie waga stoji w miejscu poki co ale jak patrzylam w ksiazeczki z poprzednich ciaz to tak ok 23 tyg mialam 1.5-2kg na plusie

No kto wie jak to będzie chociaż waga dla mnie jakoś jest najmniej istotna :D wszystko się zrzuci po porodzie tak jak mówisz najważniejsze żeby synusiowi niczego niebrakowalo:D

reklama
Wlasnie nie mam zadnych . jem i slodkie ,kiszone ,slone. I noe sugeruje sie smakami bo z synek jadlam tony batonow i wszystko slodkie a chlopak jest. Przekonam sie moze w lutym kto tak puka szczegolnie jak cos zjem[emoji12]

Ale Ci zazdroszczę tego pukania [emoji173] u mnie nic póki co :(

Do góry