Moja koleżanka też poszła rodzić córkę przez cc, nie dokupowala ubranek bo miała 2 letnia córkę, a lekarz wyjmuje dziecko i mówi "ale tu jest chłopak!!" Wielki szokNo to nieźle, dobrze że ci powiedział że chłopiec w 30 fajnie by było jak idziesz rodzić córkę a tu mówią ma pani syna %)
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ale szok....kurcze . ciekawe jaka ja bym miala mine jakbym nadal byla pewna dziewczynki.Moja koleżanka też poszła rodzić córkę przez cc, nie dokupowala ubranek bo miała 2 letnia córkę, a lekarz wyjmuje dziecko i mówi "ale tu jest chłopak!!" Wielki szok
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Fanka BB :)
Fajna taka niespodzianka Mnie się marzyło, żeby dowiedzieć się dopiero po porodzie, no ale cóż, chłop się uparłMoja koleżanka też poszła rodzić córkę przez cc, nie dokupowala ubranek bo miała 2 letnia córkę, a lekarz wyjmuje dziecko i mówi "ale tu jest chłopak!!" Wielki szok
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
A u mnie corka,powiedziala ze jak to bedzie 3 brat to ona musi sie psychicznie przygotowac.Fajna taka niespodzianka Mnie się marzyło, żeby dowiedzieć się dopiero po porodzie, no ale cóż, chłop się uparł
Onaszczesliwa2018
Nawet nie kracz
Hahaha ja myślę , że do lipca mi wróci spokojnie to 5 kg i jeszcze z nawiązką od zawsze należałam do tych "pulchniejszych " dopiero w styczniu gdy mały umarl to zaczęła mi waga lecieć i z 78 schudłam do 57 i tak mi później jakoś zostało chyba z 2 kg przybrałam przez ten cały czas a do tego teraz to 5 kg zlecialo i chyba 1.5 wrócilo jak dobrze pamiętam a mam np zupełnie inna sylwetkę niż nasza Marika( jak oglądałam ostatnio zdjęcia) którą jest poprostu szczupła i drobna pewnie od zawsze taka była a ja od zawsze bylam i jestem" grubokostna " i nawet jakbym miała 40 kg na wadze to będę wyglądać jakbym miała więcej także ja się przygotowywuje że będę słonica chociaż kto wie los lubi zaskakiwać
Onaszczesliwa2018
A u mnie corka,powiedziala ze jak to bedzie 3 brat to ona musi sie psychicznie przygotowac.
Ohh kochana a Ty masz jakieś przeczucia?
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Nie kracz nie kracz mozesz niewiele przybrac. A ze te 5 kg wroci to pozniej je zgubisz po porodzie. U mnie waga stoji w miejscu poki co ale jak patrzylam w ksiazeczki z poprzednich ciaz to tak ok 23 tyg mialam 1.5-2kg na plusieHahaha ja myślę , że do lipca mi wróci spokojnie to 5 kg i jeszcze z nawiązką od zawsze należałam do tych "pulchniejszych " dopiero w styczniu gdy mały umarl to zaczęła mi waga lecieć i z 78 schudłam do 57 i tak mi później jakoś zostało chyba z 2 kg przybrałam przez ten cały czas a do tego teraz to 5 kg zlecialo i chyba 1.5 wrócilo jak dobrze pamiętam a mam np zupełnie inna sylwetkę niż nasza Marika( jak oglądałam ostatnio zdjęcia) którą jest poprostu szczupła i drobna pewnie od zawsze taka była a ja jestem " grubokostna " i nawet jakbym miała 40 kg na wadze to będę wyglądać jakbym miała więcej także ja się przygotowywuje że będę słonica chociaż kto wie los lubi zaskakiwać
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Wlasnie nie mam zadnych . jem i slodkie ,kiszone ,slone. I noe sugeruje sie smakami bo z synek jadlam tony batonow i wszystko slodkie a chlopak jest. Przekonam sie moze w lutym kto tak puka szczegolnie jak cos zjem[emoji12]Ohh kochana a Ty masz jakieś przeczucia?
Onaszczesliwa2018
Nie kracz nie kracz mozesz niewiele przybrac. A ze te 5 kg wroci to pozniej je zgubisz po porodzie. U mnie waga stoji w miejscu poki co ale jak patrzylam w ksiazeczki z poprzednich ciaz to tak ok 23 tyg mialam 1.5-2kg na plusie
No kto wie jak to będzie chociaż waga dla mnie jakoś jest najmniej istotna wszystko się zrzuci po porodzie tak jak mówisz najważniejsze żeby synusiowi niczego niebrakowalo
reklama
olaaa7
Ale Ci zazdroszczę tego pukania [emoji173] u mnie nic póki coWlasnie nie mam zadnych . jem i slodkie ,kiszone ,slone. I noe sugeruje sie smakami bo z synek jadlam tony batonow i wszystko slodkie a chlopak jest. Przekonam sie moze w lutym kto tak puka szczegolnie jak cos zjem[emoji12]
Podziel się: