reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@MarMum jeśli wózek niekoniecznie musi być nowy , zajrzyj na blocket.se . Użyj przeglądarki Google i translatora. W Szwecji ludzie wszystko sprzedają i można kupić najlepszy wózek za małe pieniążki. Na dodatek jest tylu Polaków że bez problemu znajdziemy Ci kogoś kto Ci ten wózek przywiezie przy okazji.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze ! Dziękuję bardzo z góry za chęci ! :)
Oczywiście pooglądam i jakby co to dam znać :)

reklama
Oooo.... podeślesz linka przy okazji? :)
Mnie się podoba akurat ten :) Nie lubię jak ta wyższa gondolka dotyka tej niższej a tu akurat jest fajnie :) To jest Bebetto 42
product_54_3_image.jpg

Załączniki

• product_54_3_image.jpg
    product_54_3_image.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 358
Dziewczyny, a czy mogę Was tak ogólnie zapytać (nie chciałabym powtarzać tematu - jeżeli taki już był to bardzo przepraszam)....

W którym tygodniu dowiedziałyście się, że jesteście w ciąży?
I czy od razu pojechałyście gdzieś aby to potwierdzić czy byłyście całkowicie spokojne?

Ogólnie nie jestem wścibska i nie pytałabym o to, gdyby nie to, że ja to ogólnie miałam mieć ciążę pozamaciczną, ogromne poronienie itd..... Taki "kochany" szpital....
Więc u nas jak się dowiedzieliśmy (a to był dopiero początek 3tyg, od razu był ogromny stres i strach) :(

Dziewczyny, a czy mogę Was tak ogólnie zapytać (nie chciałabym powtarzać tematu - jeżeli taki już był to bardzo przepraszam)....

I czy od razu pojechałyście gdzieś aby to potwierdzić czy byłyście całkowicie spokojne?

Ogólnie nie jestem wścibska i nie pytałabym o to, gdyby nie to, że ja to ogólnie miałam mieć ciążę pozamaciczną, ogromne poronienie itd..... Taki "kochany" szpital....
Więc u nas jak się dowiedzieliśmy (a to był dopiero początek 3tyg, od razu był ogromny stres i strach) :(
Ja dowiedziałam się w 4 tyg. Od razu do lekarza ale tylko dlatego ze moja poprzednia ciąża zakończyła się poronieniem. A miałam bóle miesiaczkowe

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Ja się dowiedziałam tzn potwierdziłam testem (tzn 3 testami :p ) bo ciąża była planowana 31 października i to był 29 dc czyli 4+1 tc i tego samego dnia zrobiłam betę :)

Ale Wam zazdroszczę tego PRZEOGROMNEGO wyboru wózków dla pojedynczych dzieci....
Jak wczoraj oglądałam wózki dla bliźniąt to albo nie podobało mi się nic albo cena przekraczała dobre 3-4 tys :(
Zobacz, jaki jest wybór wózków do biegania z nieskrętnym przednim kołem i opcją przyczepki, i ceny też - poprawisz sobie humor ;)

A biorąc pod uwagę, gdzie niedługo będę mieszkać i mój tryb życia, to nic innego nie wchodzi w grę..
Mając zwykły wózek nie ma opcji spaceru koło mojego domu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mnie się podoba akurat ten :) Nie lubię jak ta wyższa gondolka dotyka tej niższej a tu akurat jest fajnie :) To jest Bebetto 42
Zobacz załącznik 834192

Ok.... no właśnie mam problem z tego typu wózkami.... Mimo że bardzo podobają się one mojemu TŻ.
Oprócz tego, że one też kosztują po 3tys ponad bo szukam wózka 3w1, to nie podoba mi się, że jedno z dzieci - to poniżej będzie mieć gondolę drugiego dzidziusia prawie na buzi....
Potem dochodzi kwestia przy spacerówce, że będą się np kopać. Albo jak będą jechały przodem do kierunlu jazdy (badz tyłem) to jedno z dzieci będzie kopało siedzenie przedniego no i też będzie widziało tylko plecy siedziska.....
Właśnie tu mam naprawdę ogoromny zgryz bo mimo, że designersko wyglądają naprawdę ładnie i nowocześnie, to jednak obstawiam na coś takiego:

Link do: Tako Vela Duo 2017 (stelaż + 2 spacerówki+ 2 gondole) KURIER GRATIS*Zyskaj 3% rabatu od cen na stronie [id25458] - 3039 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

To jedyny wózek który jak dotąd bardzo mnie zauroczył.... jednak z fotelikami do niego, koszt tego wózka mnie powala bo kosztuje ok 3700zł...

Do góry