reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, a czy mogę Was tak ogólnie zapytać (nie chciałabym powtarzać tematu - jeżeli taki już był to bardzo przepraszam)....

W którym tygodniu dowiedziałyście się, że jesteście w ciąży?
I czy od razu pojechałyście gdzieś aby to potwierdzić czy byłyście całkowicie spokojne?

Ogólnie nie jestem wścibska i nie pytałabym o to, gdyby nie to, że ja to ogólnie miałam mieć ciążę pozamaciczną, ogromne poronienie itd..... Taki "kochany" szpital....
Więc u nas jak się dowiedzieliśmy (a to był dopiero początek 3tyg, od razu był ogromny stres i strach) :(
Ja się dowiedziałam dokładnie w 4tc+1 a w 4+4 byłam już u ginekologa. :) Bolał mnie badzo prawy jajnik i przed wizytą się naczytałam że to na pewno ciąża pozamaciczna :D Na wizycie był piękny pęcherzyk. Następna wizyta po 2 tygodniach. Przez te pare dni się naczytałam,że to na pewno puste jajo plodowe :D Masakra. Jak teraz na usg widze jak maluch fika koziołki w moim brzuchu to sie zastanawiam jak ja mogłam takie myśli dopuszczać i tak się nimi przejmować...:D

reklama
Ja się dowiedziałam w 4 tyg do lekarza poszłam w 6 i słyszałam serduszko już
Dziewczyny jeszcze 2 godz [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myslalam ze to lody ;D dopoki chleba nie zobaczylam ;p
Hahah też tak może być [emoji16] i dziwo nie mam prawie wogole ochoty na lody. Poza tymi włoskimi z automatu... których nie dostane o tej porze :(

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Dziewczyny, a czy mogę Was tak ogólnie zapytać (nie chciałabym powtarzać tematu - jeżeli taki już był to bardzo przepraszam)....

I czy od razu pojechałyście gdzieś aby to potwierdzić czy byłyście całkowicie spokojne?

Ogólnie nie jestem wścibska i nie pytałabym o to, gdyby nie to, że ja to ogólnie miałam mieć ciążę pozamaciczną, ogromne poronienie itd..... Taki "kochany" szpital....
Więc u nas jak się dowiedzieliśmy (a to był dopiero początek 3tyg, od razu był ogromny stres i strach) :(
Ja zrobilam test dzien po spodziewanej @. Wyszedl pozurywny, polecialam zaraz na bete i do lekarza po leki, bo poprzednia ciaze stracilam. Gdyby nie to to zadnej bety bym nie robila, a do lekarza poszla po jakis 2 tygodniach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja test zrobiłam jakieś 3/4 dni przed miesiączka czułam ze coś jest inaczej o musiałam wiedzieć jak najszybciej żeby wprowadzić leki jeszcze tego samego dnia byłam na wizycie

reklama
Jej też mam ochotę na pomidory ze śmietaną a mam w kuchi tylko jednego i brak śmietany :/ juz nie mogę się doczekać aż warzywa będą we własnych ogródkach wtedy są najpyszniejsze

Do góry