reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No to tak jak ja, jakbym się nie starała i nie zrobiła testu i potem bety to bym do dziś nie wiedziała Z jednej strony patrzcie jaka szczęściara, ile zaoszczędzonego stresuTo ja wam napisze jak moj przyjaciółka się dowiedziała ze jest w ciazy
Miała ogolniemproblem z okresem czasem co 2 miesiące dostawała i poszła do lekarza po tabletki na wywołanie znów i ten jej gada ze zrobia jeszcze usg ze jak tak dalej będzie to jakieś leczenie musza włączyć woec Agata się kładzie ten robi usg i gada do niej a ile się pani ten okres teraz spóźnia ? No 2 miesiące a on do niej No to mamy przyczynę jest Pani w ciazy wyszło 14 tydz czaicie????? Nie miała żadnych plamien objawów cycków bolących żył śluzu nic kompletnie nawet brzuszka w takim szoku była ze dzwoni do mnie j płacze ze ona w ciazy ze nie wie jak No to pytam a który tydz początek? A ona ze 14 tydz [emoji23] masakra tera się śmiejemy bo olivier ma 6 lat ale powtarza ze ona nie wie co to znaczy być w ciazy i jak się dowiedziała to od razu poznała płeć [emoji23] i jak teraz ja jestem w ciazy i pytam ja o coś to ona nie wie pierwszy trymestr wyjęty z życia [emoji23]
Jola92
Moja mama gdy byla w ciąży z moja siostrą , przez pierwsze 4 miesiące ciąży miała okres! i to taki normalny żaden skąpy! Mówi że co miesiac plakała ze strachu żeby to był okres bez poronienia. Poród był wywoływany w 35 tc bo moja siostra ważyła 3800! Lekarze zachodzili w głowę jak to możliwe że moja mama miała okres w ciaży. Oczywiście w kazdy taki okres leżała w szpitalu. Badali ją itp. Przyczyna nadal nie znaleziona. Moja siostra ma 23 lataTo ja wam napisze jak moj przyjaciółka się dowiedziała ze jest w ciazy
Miała ogolniemproblem z okresem czasem co 2 miesiące dostawała i poszła do lekarza po tabletki na wywołanie znów i ten jej gada ze zrobia jeszcze usg ze jak tak dalej będzie to jakieś leczenie musza włączyć woec Agata się kładzie ten robi usg i gada do niej a ile się pani ten okres teraz spóźnia ? No 2 miesiące a on do niej No to mamy przyczynę jest Pani w ciazy wyszło 14 tydz czaicie????? Nie miała żadnych plamien objawów cycków bolących żył śluzu nic kompletnie nawet brzuszka w takim szoku była ze dzwoni do mnie j płacze ze ona w ciazy ze nie wie jak No to pytam a który tydz początek? A ona ze 14 tydz [emoji23] masakra tera się śmiejemy bo olivier ma 6 lat ale powtarza ze ona nie wie co to znaczy być w ciazy i jak się dowiedziała to od razu poznała płeć [emoji23] i jak teraz ja jestem w ciazy i pytam ja o coś to ona nie wie pierwszy trymestr wyjęty z życia [emoji23]
atjodla
Jak zrobić ten paseczek co widnieje pod wpisem?Moja mama gdy byla w ciąży z moja siostrą , przez pierwsze 4 miesiące ciąży miała okres! i to taki normalny żaden skąpy! Mówi że co miesiac plakała ze strachu żeby to był okres bez poronienia. Poród był wywoływany w 35 tc bo moja siostra ważyła 3800! Lekarze zachodzili w głowę jak to możliwe że moja mama miała okres w ciaży. Oczywiście w kazdy taki okres leżała w szpitalu. Badali ją itp. Przyczyna nadal nie znaleziona. Moja siostra ma 23 lata
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
No to tak jak ja, jakbym się nie starała i nie zrobiła testu i potem bety to bym do dziś nie wiedziała Z jednej strony patrzcie jaka szczęściara, ile zaoszczędzonego stresu
Dokładnie tak minął ja cały ten stres nieświadomie a ona o ciazy nawet nie pomyślała dlatego ze z tym okresem miała cały czas problem wiec dla niej to nie było nic niezwykłego ze drugi miesiąc go nie ma
olaaa7
Suwaczek? https://www.suwaczki.com/ wklejasz pierwszy link w swoim profilu w sygnaturzeJak zrobić ten paseczek co widnieje pod wpisem?
atjodla
Fajnie bądź tak miła napisz gdzie mam to wkleic[emoji14]Suwaczek? https://www.suwaczki.com/ wklejasz pierwszy link w swoim profilu w sygnaturze
reklama
olaaa7
Wchodzisz w swój profil, potem w sygnaturę i tam wklejasz ten link.Fajnie bądź tak miła napisz gdzie mam to wkleic[emoji14]
Podziel się: