reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha najlepiej jakby można było kupic ten "brak stresu " na receptę [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Miałam tak w pierwszej ciąży jak użytkowniczka wyżej spr papier toaletowy po siku przy tym mi tak serce waliło podnosiła się ciśnienie tylko dlatego bo nasluchalam się od kogoś ze w ciąży są plamienia.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam tak w pierwszej ciąży jak użytkowniczka wyżej spr papier toaletowy po siku przy tym mi tak serce waliło podnosiła się ciśnienie tylko dlatego bo nasluchalam się od kogoś ze w ciąży są plamienia.

Ja przy pierwszej niemialam żadnych plamien i się zakończyła brakiem akcji serca , a teraz miałam plamienia I z dzidzia wszystko oki także niema na nic reguły każda kobieta inna każda ciąża inna , a Ty masz już dziecko?

Ja przy pierwszej niemialam żadnych plamien i się zakończyła brakiem akcji serca , a teraz miałam plamienia I z dzidzia wszystko oki także niema na nic reguły każda kobieta inna każda ciąża inna , a Ty masz już dziecko?

Tak synka Michasia 16 mc skończył [emoji5]właśnie ma drzemkę a ja uwielbiam patrzeć kiedy śpi jestem taka matka kukulka[emoji12]

U mnie nawet nie ma żył póki co.

To ja wam napisze jak moj przyjaciółka się dowiedziała ze jest w ciazy
Miała ogolniemproblem z okresem czasem co 2 miesiące dostawała i poszła do lekarza po tabletki na wywołanie znów i ten jej gada ze zrobia jeszcze usg ze jak tak dalej będzie to jakieś leczenie musza włączyć woec Agata się kładzie ten robi usg i gada do niej a ile się pani ten okres teraz spóźnia ? No 2 miesiące a on do niej No to mamy przyczynę jest Pani w ciazy wyszło 14 tydz czaicie????? Nie miała żadnych plamien objawów cycków bolących żył śluzu nic kompletnie nawet brzuszka w takim szoku była ze dzwoni do mnie j płacze ze ona w ciazy ze nie wie jak No to pytam a który tydz początek? A ona ze 14 tydz [emoji23] masakra tera się śmiejemy bo olivier ma 6 lat ale powtarza ze ona nie wie co to znaczy być w ciazy i jak się dowiedziała to od razu poznała płeć [emoji23] i jak teraz ja jestem w ciazy i pytam ja o coś to ona nie wie pierwszy trymestr wyjęty z życia [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry