reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha najlepiej jakby można było kupic ten "brak stresu " na receptę [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Miałam tak w pierwszej ciąży jak użytkowniczka wyżej spr papier toaletowy po siku przy tym mi tak serce waliło podnosiła się ciśnienie tylko dlatego bo nasluchalam się od kogoś ze w ciąży są plamienia.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam tak w pierwszej ciąży jak użytkowniczka wyżej spr papier toaletowy po siku przy tym mi tak serce waliło podnosiła się ciśnienie tylko dlatego bo nasluchalam się od kogoś ze w ciąży są plamienia.

Ja przy pierwszej niemialam żadnych plamien i się zakończyła brakiem akcji serca , a teraz miałam plamienia I z dzidzia wszystko oki także niema na nic reguły każda kobieta inna każda ciąża inna , a Ty masz już dziecko?

Ja przy pierwszej niemialam żadnych plamien i się zakończyła brakiem akcji serca , a teraz miałam plamienia I z dzidzia wszystko oki także niema na nic reguły każda kobieta inna każda ciąża inna , a Ty masz już dziecko?

Tak synka Michasia 16 mc skończył [emoji5]właśnie ma drzemkę a ja uwielbiam patrzeć kiedy śpi jestem taka matka kukulka[emoji12]

U mnie nawet nie ma żył póki co.

To ja wam napisze jak moj przyjaciółka się dowiedziała ze jest w ciazy
Miała ogolniemproblem z okresem czasem co 2 miesiące dostawała i poszła do lekarza po tabletki na wywołanie znów i ten jej gada ze zrobia jeszcze usg ze jak tak dalej będzie to jakieś leczenie musza włączyć woec Agata się kładzie ten robi usg i gada do niej a ile się pani ten okres teraz spóźnia ? No 2 miesiące a on do niej No to mamy przyczynę jest Pani w ciazy wyszło 14 tydz czaicie????? Nie miała żadnych plamien objawów cycków bolących żył śluzu nic kompletnie nawet brzuszka w takim szoku była ze dzwoni do mnie j płacze ze ona w ciazy ze nie wie jak No to pytam a który tydz początek? A ona ze 14 tydz [emoji23] masakra tera się śmiejemy bo olivier ma 6 lat ale powtarza ze ona nie wie co to znaczy być w ciazy i jak się dowiedziała to od razu poznała płeć [emoji23] i jak teraz ja jestem w ciazy i pytam ja o coś to ona nie wie pierwszy trymestr wyjęty z życia [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry