Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj kolejne slodziaczkiSłodkie ja ma dwóch łobuzów Czesia i Gustawa pieski chichuaua kochane synusie moje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kolejne slodziaczkiSłodkie ja ma dwóch łobuzów Czesia i Gustawa pieski chichuaua kochane synusie moje
Dobrze, że nie jest tak że wszytskie mamy wizyte w ten sam dzień bo nie miał by kto Nas uspokajać
Nie biorę nic prócz kwasu foliowego i leków na ciśnienie. Jutro może coś zaleciNo to na pewno to A bierzesz magnez może? Czasami też pobolewa podobno przy brakach chociaż jak to zwykle na nic nie ma reguly bo ja biorę witaminy i magnez od samego początku a i tak pobolewa mnie podbrzusze [emoji4] Ale gdzieś czytałam , że ten sposob sprawdzal sie u dziewczyn [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Nie biorę nic prócz kwasu foliowego i leków na ciśnienie. Jutro może coś zaleci
Witam. Nie jestem w temacie a zapytam tj twoja 1 czy 2 ciąża?A no to zapytaj jasne najlepiej zawsze skonsultować z lekarzem A jak Twoje ciśnienie unormowalo się troszkę?
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Druga , w pierwsza straciłam w 11 tygodniuWitam. Nie jestem w temacie a zapytam tj twoja 1 czy 2 ciąża?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nie mam co się łapać bo mnie prawie wcale nie bolą wcześniej bolały mocniej ale tylko sutki przy dotyku a teraz nic, tylko ściemniały.Ja się caly czas za cycki lapie i sprawdzam czy bolą
Papier po siki to obowiązkowoJak mnie podejrzanie mało bolą to też oglądam z każdej strony. Tak samo papier po siku. Paranoja
Ja to nie mam co się łapać bo mnie prawie wcale nie bolą wcześniej bolały mocniej ale tylko sutki przy dotyku a teraz nic, tylko ściemniały.
U mnie nawet nie ma żył póki co.No mnie właśnie jak tak " scisne "to sutki tam pobola trochę ale za to żyły mi powychodzily, ale ciągle muszę powtarzać sobie że na pewno wszystko jest w porządku bo będę siwa do lipca