reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Poerwsza kontrole mam w przyszla srode. Musialam sie tak umowic bo zwolnienie ze szpitala mam do poniedzialku a bede przedluzac o 4 tygodnie. Celem ogarniecia sie po zabiegu no i przygotowan do nowej pracy. Dlatego niby z jednej strony chce zaczac od razu dzialac a z drugiej strony trochę poczekać zanim bede pewna umowy dalszej. Tak że raczej mimo ogromnych checi zaczniemy dzialac nie wczesniej niz po @ w lutym. W razie gdybym jakims cudem za pierwszym razem zaszla, to wtedy pochodzilabym do pracy te pare tygodni zanim bym podpisala dalszą umowę. Albo inne wyjscie poczekać do @ w marcu i wtedy bym nie musiala cchodzic w ciazy do pracy bo zanim bym zrobila test ktoy by dajmy na to wyszedl pozytywny, to juz bym byla po podpisaniu nowej umowy. A zreszta. Nakwyzej. Przedluza mi umowe do dnia porodu i tyle. 500 plus bym dostala mam alimenty na mloda jakos bysmy dali rade zanim malucha by sie do zlobka poslalo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Oczywiście :) wszystko jest do ogarniecia najważniejsze żeby organizm szybko doszedł do siebie:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poerwsza kontrole mam w przyszla srode. Musialam sie tak umowic bo zwolnienie ze szpitala mam do poniedzialku a bede przedluzac o 4 tygodnie. Celem ogarniecia sie po zabiegu no i przygotowan do nowej pracy. Dlatego niby z jednej strony chce zaczac od razu dzialac a z drugiej strony trochę poczekać zanim bede pewna umowy dalszej. Tak że raczej mimo ogromnych checi zaczniemy dzialac nie wczesniej niz po @ w lutym. W razie gdybym jakims cudem za pierwszym razem zaszla, to wtedy pochodzilabym do pracy te pare tygodni zanim bym podpisala dalszą umowę. Albo inne wyjscie poczekać do @ w marcu i wtedy bym nie musiala cchodzic w ciazy do pracy bo zanim bym zrobila test ktoy by dajmy na to wyszedl pozytywny, to juz bym byla po podpisaniu nowej umowy. A zreszta. Nakwyzej. Przedluza mi umowe do dnia porodu i tyle. 500 plus bym dostala mam alimenty na mloda jakos bysmy dali rade zanim malucha by sie do zlobka poslalo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Wszystko jest do ogarniecia, sama tak kalkulowalam przed poprzednia ciaza, liczylam martwilam sie, a prawda taka, ze wszystko bylo ok :) Dziecko "pozera" mnustwo kasy, ale jak sie ogarnia z glowa to jest ok :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja poprzednia wizyte umowilam na 16. Duzy blad, bo caly dzien chodzilam mega zdenerwowana[emoji23]
Przyszla mam na 10 i mysle ze tak bedzie duzo lepiej :)

Kciuki za Was wszystkie dzis wizytujace!

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja też wszystkie poprzednie mialam na wieczorne godziny i myślałam że oszaleje tym razem mi się udalo do poludnia[emoji4] chociaż stres wcale niemniejszy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już dzisiaj po badaniach krwi. Wszystko prywatnie a wyszło jakoś dziwnie tanio, tylko 120 zł zapłaciłam. A robiłam: hiv, hcv, odczyn coombsa, odczyn vdrl, glukoze, morfologie i ogólne moczu. TSH i toxo oznaczałam już 3 tygodnie temu. Jakoś nastawiałam się, że będzie drożej.
Ile płacicie w swoich laboratoriach?

reklama
Do góry