reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Poerwsza kontrole mam w przyszla srode. Musialam sie tak umowic bo zwolnienie ze szpitala mam do poniedzialku a bede przedluzac o 4 tygodnie. Celem ogarniecia sie po zabiegu no i przygotowan do nowej pracy. Dlatego niby z jednej strony chce zaczac od razu dzialac a z drugiej strony trochę poczekać zanim bede pewna umowy dalszej. Tak że raczej mimo ogromnych checi zaczniemy dzialac nie wczesniej niz po @ w lutym. W razie gdybym jakims cudem za pierwszym razem zaszla, to wtedy pochodzilabym do pracy te pare tygodni zanim bym podpisala dalszą umowę. Albo inne wyjscie poczekać do @ w marcu i wtedy bym nie musiala cchodzic w ciazy do pracy bo zanim bym zrobila test ktoy by dajmy na to wyszedl pozytywny, to juz bym byla po podpisaniu nowej umowy. A zreszta. Nakwyzej. Przedluza mi umowe do dnia porodu i tyle. 500 plus bym dostala mam alimenty na mloda jakos bysmy dali rade zanim malucha by sie do zlobka poslalo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Oczywiście :) wszystko jest do ogarniecia najważniejsze żeby organizm szybko doszedł do siebie:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poerwsza kontrole mam w przyszla srode. Musialam sie tak umowic bo zwolnienie ze szpitala mam do poniedzialku a bede przedluzac o 4 tygodnie. Celem ogarniecia sie po zabiegu no i przygotowan do nowej pracy. Dlatego niby z jednej strony chce zaczac od razu dzialac a z drugiej strony trochę poczekać zanim bede pewna umowy dalszej. Tak że raczej mimo ogromnych checi zaczniemy dzialac nie wczesniej niz po @ w lutym. W razie gdybym jakims cudem za pierwszym razem zaszla, to wtedy pochodzilabym do pracy te pare tygodni zanim bym podpisala dalszą umowę. Albo inne wyjscie poczekać do @ w marcu i wtedy bym nie musiala cchodzic w ciazy do pracy bo zanim bym zrobila test ktoy by dajmy na to wyszedl pozytywny, to juz bym byla po podpisaniu nowej umowy. A zreszta. Nakwyzej. Przedluza mi umowe do dnia porodu i tyle. 500 plus bym dostala mam alimenty na mloda jakos bysmy dali rade zanim malucha by sie do zlobka poslalo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Wszystko jest do ogarniecia, sama tak kalkulowalam przed poprzednia ciaza, liczylam martwilam sie, a prawda taka, ze wszystko bylo ok :) Dziecko "pozera" mnustwo kasy, ale jak sie ogarnia z glowa to jest ok :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja poprzednia wizyte umowilam na 16. Duzy blad, bo caly dzien chodzilam mega zdenerwowana[emoji23]
Przyszla mam na 10 i mysle ze tak bedzie duzo lepiej :)

Kciuki za Was wszystkie dzis wizytujace!

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja też wszystkie poprzednie mialam na wieczorne godziny i myślałam że oszaleje tym razem mi się udalo do poludnia[emoji4] chociaż stres wcale niemniejszy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już dzisiaj po badaniach krwi. Wszystko prywatnie a wyszło jakoś dziwnie tanio, tylko 120 zł zapłaciłam. A robiłam: hiv, hcv, odczyn coombsa, odczyn vdrl, glukoze, morfologie i ogólne moczu. TSH i toxo oznaczałam już 3 tygodnie temu. Jakoś nastawiałam się, że będzie drożej.
Ile płacicie w swoich laboratoriach?

reklama
Do góry