reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny... Na 10.30 mam wizytę. Trzymajcie kciuki żeby z dzidziusiem było wszystko dobrze [emoji106] :*

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Oj, u mnie też nudy nie ma - praca mi zajmuje kilkanaście godzin dziennie (niestety), do tego dom, trójka dzieci, dodatkowe zajęcia. Ale Paulina może coś sobie znajdziesz? Masz jakieś hobby? Teraz szydełko jest modne, może książki, audiobooki, jakieś filmy sobie włącz?

Słuchajcie, macie rogale ciążowe do spania? Polecacie jakieś szczególnie? Męczyłam się poprzednio zawsze z poduszkami zwykłymi, ale może teraz sobie kupię, tylko nie wiem, czym one się różnią, a rozpiętość cenowa jest spora.
Ja nie mam.:( ale muszę nabyć na pewno bo ułożyć się wygodnie do spania graniczy u mnie z cudem... Mam poduszkę między nogami hahaha

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Elodia po wizycie kontrolnej pewnie lekarz Ci powie kiedy możecie zacząć. Ja dostałam zielone światło jeszcze przed pierwszą @. A udało nam się już po niej :)
Wiem, że teraz przed Tobą trudny okres ale dasz radę :) widzisz ile z nas dało :) trzeba walczyć o swoje marzenia :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moja gin w atyczniu po zabiegu powiedziala ze juz nawet po dwoch tygodniach mozemy się kochac a starania to tak po conajmniej 6 tygodniach w zupelnosci wystarczy. Jesli teraz tak bedzie to chyba naprawde zaczniemy dzialac juz po drugiej @. Bo jesli ja tak szybko w ciąże nie zachodze to pewnie kilka cykli i tak minie zanim sie uda chociaz ja licze na maksymalnie trzy cykle.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Elodia po wizycie kontrolnej pewnie lekarz Ci powie kiedy możecie zacząć. Ja dostałam zielone światło jeszcze przed pierwszą @. A udało nam się już po niej :)
Wiem, że teraz przed Tobą trudny okres ale dasz radę :) widzisz ile z nas dało :) trzeba walczyć o swoje marzenia :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dokładnie niewolno się poddawać. A tak jak mówisz nasze szkraby już czuja to co my więc jak się denerwuje to mówię sama do siebie "Ty matka co stresujesz to dzieciątko w brzuszku " i się staram ogarniać bo przecież co Ono winne że ja Matka Panikara :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi jak idę rano do laboratorium zrobić wyniki M.in mocz to mam nasikać do kubeczka w nocy jak minsie chce czy mogę z rana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mocz musi być pierwszy poranny :) i najlepiej w ciagu godziny/ dwoch po sikaniu doniesc do laboratorium :) ja czytałam, że najpierw trzeba wejść do wanny(pod prysznic) umyć się i w wannie zrobić siku ... Wiem, że niehigieniczne, ale właśnie należy to robić w wannie i do pudełka ten srodkowy mocz. Jeśli robimy to w toalecie to mogą się w moczu wtedy znaleźć bakterie z toalety a nie z moczu i wynik może wyjść niepotrzebnie zly

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Dokładnie i to sobie powtarzaj to że nam się tak stalo to nie znaczy , że Tobie też . Jest wiele kobiet nas Aniolkowych Mam , ale jest też wiele którym się udalo i z czego się bardzo cieszę bez komplikacji przejść ciążę i uwierz że też będziesz ta szczęściara i urodzisz zdrowego szkraba:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję, powoli stres mnie dopada przed wizytą w przyszłym tyg, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry