reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A mnie od rana maz tak wnerwia ze szok. Mielismy wczoraj gosci. Posiedzielismy do 2 w nocy. Super bylo. O 8 oczywiscie moja dwulatka juz wyspana, wiec i ja musialam zaczac dzien. Wszystko spoko, dosc sie wyspalam.
Maz nadal lezy bo "choruje" na KATAR!!!! Jak mu powiedzialam, ze chyba czas wstawac, to stwierdzil ze musi to wylezec. Boze... Katar wylezec [emoji23] Ja od rana z mega mdlosciami, do kuchni az ciezko wejsc, tez mam katar, bol miesni, gardla, brzucha i funkcjonuje. Posprzatala, dzieciaki ogarnelam, w gry pogralysmy, a on biedak umiera.
Ech nie wierzylam dlugo, ze faceci tak wyolbrzymiaja wszystko i ze choruja 100 razy mocniej. Ale jednak...

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie od rana maz tak wnerwia ze szok. Mielismy wczoraj gosci. Posiedzielismy do 2 w nocy. Super bylo. O 8 oczywiscie moja dwulatka juz wyspana, wiec i ja musialam zaczac dzien. Wszystko spoko, dosc sie wyspalam.
Maz nadal lezy bo "choruje" na KATAR!!!! Jak mu powiedzialam, ze chyba czas wstawac, to stwierdzil ze musi to wylezec. Boze... Katar wylezec [emoji23] Ja od rana z mega mdlosciami, do kuchni az ciezko wejsc, tez mam katar, bol miesni, gardla, brzucha i funkcjonuje. Posprzatala, dzieciaki ogarnelam, w gry pogralysmy, a on biedak umiera.
Ech nie wierzylam dlugo, ze faceci tak wyolbrzymiaja wszystko i ze choruja 100 razy mocniej. Ale jednak...

Spoko... Mo choruje też na coś na k ale to kac... I marudzi... Ja pier.... Cierp ciało coś chciało :D zołza jestem haha a my zaraz na chrzciny ;D

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Haha przecież katar to poważna choroba [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko... Mo choruje też na coś na k ale to kac... I marudzi... Ja pier.... Cierp ciało coś chciało :D zołza jestem haha a my zaraz na chrzciny ;D

p19u3e3k7yxlatkk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nie pamiętam kiedy miałam ostatni raz kaca [emoji23] ale za to mój mąż doskonale zna to słowo [emoji23]

No tak, nie podwazam [emoji23] Dobrze, ze goraczki nie ma, bo by sie kazal jeszcze do szpitala wiezc.

Poczekaj, poczekaj, jeszcze dzień się nie skończył [emoji14] całkiem możliwe, że IP jeszcze odwiedzisz i to nie ze sobą rzecz jasna [emoji23]

Poczekaj, poczekaj, jeszcze dzień się nie skończył [emoji14] całkiem możliwe, że IP jeszcze odwiedzisz i to nie ze sobą rzecz jasna [emoji23]

Haha masz racje, jeszcze nie swietuje w takim razie, wezwe mu karetke napewno nie odmowia jak nakresle o co chodzi.
A najsmieszniejsze jest to, ze jutro do pracy pojdzie jak nowo narodzony. A dzos, gdzie moze w tylu rzeczach pomoc to akurat musi wylezec[emoji16]

Haha masz racje, jeszcze nie swietuje w takim razie, wezwe mu karetke napewno nie odmowia jak nakresle o co chodzi.
A najsmieszniejsze jest to, ze jutro do pracy pojdzie jak nowo narodzony. A dzos, gdzie moze w tylu rzeczach pomoc to akurat musi wylezec[emoji16]

Jak to mój mąż zawsze pyta pomóc ci w czymś, w duchu się modli oby powiedziała NIE [emoji23] jak przedstawisz chorobę męża to myślę, że bez żadnego ale przyjadą na sygnale [emoji14]

Jak to mój mąż zawsze pyta pomóc ci w czymś, w duchu się modli oby powiedziała NIE [emoji23] jak przedstawisz chorobę męża to myślę, że bez żadnego ale przyjadą na sygnale [emoji14]

Faceci maja swoj swiat, ale przynajmniej jest sie z kogo czasami posmiac i ogrzac w nocy jak zimno [emoji12]

reklama
A ja leżę dziś mąż poszedł do pracy córka się bawi za chwile idzie do mojej mamy wiec leniuchuje patrzcie jak mnie wywaliło dziś
1512909740-d4c6e64d7a68c9cf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry