reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
glukoza wyszla 86 a tsh 0,97 to chyba nie mam sie czym martwic ?
Jest ok :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Już po. Serducho bije jak dzwon [emoji173] najpiekniejszy dzwiek jaki mozna usłyszeć [emoji173]
Sama stwierdzila że te plamienie moglo miec zwiazek z tym ze powinien na dniach byc kolejny okres. Dostalam dupka i do kolejnej wizyty mam brać. Zdjecie mam. Jak będę w domu to wstawię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Kurczę dopiero teraz doczytałam, że już po wizycie jesteś :D cieszę się bardzo i tak byś w domu się tylko stresowala a dzidzia nie lubi stresu także bardzo dobrze że pojechałaś:)

Kurczę dopiero teraz doczytałam, że już po wizycie jesteś :D cieszę się bardzo i tak byś w domu się tylko stresowala a dzidzia nie lubi stresu także bardzo dobrze że pojechałaś:)
Buahahaha :-) sporo stron mialas do nadrobienia hehe. Ale naprawde ten dźwięk bijącego swrducha to najcudowniejszy dźwięk na świecie. Jedynie badanie z uzyciem wziernika już mniej przyjemne a tam też do środka zajrzeć musiala :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Teraz po powrocie do domu zhodnie z przewidywaniami na wkladce byla aby malusienka kropeczka beżowa. Czyli plamienie i tak się zmniejsza. Pojawia sie jedynie jak chodze tak że od teraz duzo lezenia. Przez kilka dni bede wstawala jedynie do kibelka i uszykowac młodą do szkoły.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja po badaniu nawet bardziej zaczęłam plamic także pamiętaj jakby nie daj Bóg troszkę więcej tego było to też nic złego:*

@olaaa7 Ty coś kiedyś pisalaś o tym że zamowilas sobie teczuszkę z BebiProgram. Mi też właśnie przyszla dzisiaj i faktycznie, tylko ofoliowana i wszystko widać co jest w środku :-) fajna ta przytulanka sensoryczna :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Buahahaha :-) sporo stron mialas do nadrobienia hehe. Ale naprawde ten dźwięk bijącego swrducha to najcudowniejszy dźwięk na świecie. Jedynie badanie z uzyciem wziernika już mniej przyjemne a tam też do środka zajrzeć musiala :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No nie było mnie parę godzin :D:p i dopiero na którejś tam dojrzalam że Ty już u lekarza :biggrin2:

Do góry