Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Dziękuję! U mnie też było widać serduszko, termin z USG różni się o 1 dz z OM, więc w zasadzie to samo. Wszystko OK ogólnie wzruszyłam się i jednak kamień spadł mi z serca że wszystko ok...
Super to zdjęcie 3D! Jak z wizualizacji w naszych appkach!
Na pewno będzie serduszko!
Mleko krowie ogólnie nie jest wskazane, nie wpływa dobrze na organizm, więc myślę że możesz nie nadrabiać po prostu Albo jakieś roślinne pij.
OMG! Ja też mam nietolerancję i nienawidzę mleka i jeśli hormony potrafią zrobić z nami takie cuda że nagle masz ochotę na mleko to oficjalnie własnie wymiękłam
U mnie też dość męska branża, ale ty to w ogóle jesteś rodzynkiem
Oby! W sumie należy się tylko cieszyć
niezłe shoty
Hahahahah ja też sobie wczoraj przed samym spaniem przypomniałam, że owszem, prezent jest przyszykowany, ale nie zaniosłam do pokoju młodego
To mamy identyczne terminy
hahahahhaha ubawiłam się ale coś w tym jest!
Hmmmm ciekawe jaki
Hhahaah no tak!
100 lat! Spokojnej ciąży i lekkiego porodu!
...zależy jak dobrze znasz te koleżanki. Ja mam w pracy 3-4 którym ogólnie ufam więc raczej by nie skomentowały tego niefajnie..
---------------------------
Jak już pisałam wczorajsza wizyta pozytywna, serduszko biło, termin o 1 dz różnicy w porównaniu do OM. Jakaś jestem spokojniejsza. Dzisiaj powiemy synkowi, szukalam wczoraj jakichś neutralnych skarpetek, bucikow, ale jakieś smutne i szare wszystkie były, więc w końcu kupiłam smoczek a on dzisiaj rano całą drogę mnie męczył jak bardzo chce mieć rodzeństwo
Just me dziękuję :*