reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyn zapraszam ;)
20171206_172019-1224x1632.jpg

Załączniki

• 20171206_172019-1224x1632.jpg
    20171206_172019-1224x1632.jpg
    336,7 KB · Wyświetleń: 333
reklama
A to od mojego Mikołaja! :) Do tego jest jeszcze wysokiej jakości torba bawełniana na ramie z napisem #jestem w ciaży. Ta kartka co leży to naprawsowanki :) Segregator genialny, porobiłam porządki w papierach! :) Mikołaj trafił bardzo :) Ten długi pasek z napisem to magnes, to kołko pod laptopem to broszka, a ten kwadracik to też magnes :)
ps: laptop nie był w zestawie, ale naklejki na nim już tak :D

reklama
Mmmmmm <3 twoje ur??? Wszystkiego najlepszego :*

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tak poprostu mój mąż przeszedł samego sb dziś od 13 nie dawał znaku życia ja juz panikę sialam nie odbierał i taka bylam zdenerwowana martwiłam się ktoś pukal do drzwi a tam mąż z córeczka spiewaja sto lat świeczki się pala i wulkan miał szczęście bo udusić go chciałam za te milczenie ale ten widok to już mi odebrał źle zamiary hehe. Dziękuję :)

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3[/QUOTE]

Do góry