reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana najśmieszniejsze jest to że wymiotujac się cieszyłam. Jak to mój gin mowi: mdłości to dobra wróżba. No to rzygam na zdrowie[emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz mam dosc tych mdlosci. Na prawde [emoji20]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Normalnie to już bym się do Ciebie wprosila a tak jakos poczulam obojętność. Moze rzeczywiscie to na chlopaka takie odrzucenie od slodkiego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mam dokładnie to samo ;) przez ciąża bym pewnie sama szperała w szafkach czy mam składniki, a dziś jest to dla mnie obojętne i nawet gdyby przede mną leżało 20 takich muffinek to pewnie nie spojrzała bym na nie ! A ja raczej zawsze słodkie lubiłam :) chłopak jak nic będzie ! [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję wam dziewczyny.. Ja mam ciążę prawie bezobjawową co mnie czasami martwi ale co mam zrobić.. Może taka już moja uroda że będę dobrze ciążę znosiła

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja to też psychopatka jestem. Jak wydaje mi się, że cycki mniej bolą to je ściskam, żeby sprawdzić. Jak wydaje mi się, że nie mam mdłości idę powąchać kawę albo lodówkę, żeby sprawdzić. Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży mi tak odbijało [emoji14]

Współczuję wam dziewczyny.. Ja mam ciążę prawie bezobjawową co mnie czasami martwi ale co mam zrobić.. Może taka już moja uroda że będę dobrze ciążę znosiła

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]

Powiem szczerze ze ja tez mam bezobjawowa jakby nie to ze brzuszek mi już wystaje ale jestem wąska w biodrach a brzucha płaskiego tez nie miałam wiec robi się taki okrąglutki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja też raczej nie mam żadnych objawów :) jeśli już są to bardzo delikatne i nie zauważalne dla mnie :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Karrrina ja też jutro zaczynam 11 tydzień. I już kilka dni było lepiej a dzisiaj jak mnie złapało to jak za kilka dni na raz.

reklama
Karrrina ja też jutro zaczynam 11 tydzień. I już kilka dni było lepiej a dzisiaj jak mnie złapało to jak za kilka dni na raz.

Weź nie strasz, bo ja już jak w skowronkach, że się skończyło. Może to były takie mdłości pożegnalne i już nie wrócą.

Do góry