reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po wizycie serduszko bije[emoji173] wszystko ok.[emoji2]
Oooo no to super [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja też dziś miałam wizytę. Pierwszą, a jestem w 10 tygodniu. : ( Trochę jest to męczące, że tutaj ( w Holandii) tych wizyt tak mało i badań też mniej. Zazdroszę wam, że tak sobie oglądacie Wasze kropeczki, ja będę miała okazję chyba tylko 3 razy zobaczyć. Ale miałam dłuugi wywiad i dowiedziałam się wielu rzeczy i trochę się uspokoiłam, bo położna przesympatyczna i kompetentna.

Ryzyko poronienia. Dzisiaj plamienia były brązowe. Serce jest, lekarz mówil że trzeba ratować bo zagrożenie jest. Na razie sygnały. I muszę leżeć. Dam znać pewnie jak wyjdę ze szpitala. Do usłyszenia i módlcie się za nas proszę

Ja też dziś miałam wizytę. Pierwszą, a jestem w 10 tygodniu. : ( Trochę jest to męczące, że tutaj ( w Holandii) tych wizyt tak mało i badań też mniej. Zazdroszę wam, że tak sobie oglądacie Wasze kropeczki, ja będę miała okazję chyba tylko 3 razy zobaczyć. Ale miałam dłuugi wywiad i dowiedziałam się wielu rzeczy i trochę się uspokoiłam, bo położna przesympatyczna i kompetentna.
A jakieś usg mialas robione?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ryzyko poronienia. Dzisiaj plamienia były brązowe. Serce jest, lekarz mówil że trzeba ratować bo zagrożenie jest. Na razie sygnały. I muszę leżeć. Dam znać pewnie jak wyjdę ze szpitala. Do usłyszenia i módlcie się za nas proszę
Tym bardziej trzymaj się tam jakoś kochana :* trzymam kciuki razem z moją borówką :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Kochana pomodle się dziś za Was! Będzie dobrze trzymam mocno kciuki polezysz odpoczniesz i będzie dobrze :* trzymaj się!

Jeszcze nie miałam usg, dopiero za 2 dni. Nie miałam jeszcze żadnych badań, dopiero teraz badanie krwi i USG. Tutaj jest całkiem inna opieka medyczna w czasie ciąży... Ale jak pójdę na USG za 2 dni to napewno już zobaczę kropka :)
Juz na pewno miniaturke czlowieczka zobaczysz skoro to 10tc. Ja w 10tygodniu ide na wizyte a konkretniej 10+1 to licze ze juz bedzie szlo odroznic glowke od rączek

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry