reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny nie wiem czy wytrzymamy do swiat z nowina o dzidzi [emoji53] Dzis juz po raz pietwszy padlo pytanie : Mamo czemu tu nie chodzisz do pracy? [emoji6] A nie chodze dopiero od kilku dni. Tylko corka jest nauczona, ze zadko jestesmy z nezem razem w domy i ze czesto mnie nie ma wieczorami i nocami. I co tu zrobic [emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny nie wiem czy wytrzymamy do swiat z nowina o dzidzi [emoji53] Dzis juz po raz pietwszy padlo pytanie : Mamo czemu tu nie chodzisz do pracy? [emoji6] A nie chodze dopiero od kilku dni. Tylko corka jest nauczona, ze zadko jestesmy z nezem razem w domy i ze czesto mnie nie ma wieczorami i nocami. I co tu zrobic [emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Zawsze mozesz powiedziec ze plwcy bolą i masz zwolnienie od lekarza zeby plwcy wyleczyc

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Veraska trzymam za ciebie kciuki...odpoczniesz podkuruja cie i bedzie wszystko ok. Badz dobrej mysli .

Dziewczyny i wykrakalam....tak sie cieszylam ze nie mam dolegliwosci ciazowych. A teraz leci 10 tydzien. A dzis od rana metaliczny smak w ustach. Sniadanie ledwo zjadlam a juz zaczelo mi sie odbijac. Ogolnie czulosc na zapachy mnie dopadla...Nawet jak D sie perfumowal (uwielbiam ten zapach) to musialam nos zatkac bo mialam odruch wymiotny. Nic przelknac nie moge...masakara.Bylam dzis w sklepie nabralam ochoty na rolmopsy....kupilam dwa a teraz jak o nich mysle to mnie cofa,nawet ich nie sprobuje.

Veraska trzymam za ciebie kciuki...odpoczniesz podkuruja cie i bedzie wszystko ok. Badz dobrej mysli .

Dziewczyny i wykrakalam....tak sie cieszylam ze nie mam dolegliwosci ciazowych. A teraz leci 10 tydzien. A dzis od rana metaliczny smak w ustach. Sniadanie ledwo zjadlam a juz zaczelo mi sie odbijac. Ogolnie czulosc na zapachy mnie dopadla...Nawet jak D sie perfumowal (uwielbiam ten zapach) to musialam nos zatkac bo mialam odruch wymiotny. Nic przelknac nie moge...masakara.
Kochana może to jednorazowy wyskok mdlosci....

Ja za dwa dni zaczyna 8 tydzien ło jezu liedy to zlecialo [emoji173] jeszcze aby ok 30 tygodni i dzidzi w ramionach będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny i wykrakalam....tak sie cieszylam ze nie mam dolegliwosci ciazowych. A teraz leci 10 tydzien. A dzis od rana metaliczny smak w ustach. Sniadanie ledwo zjadlam a juz zaczelo mi sie odbijac. Ogolnie czulosc na zapachy mnie dopadla...Nawet jak D sie perfumowal (uwielbiam ten zapach) to musialam nos zatkac bo mialam odruch wymiotny. Nic przelknac nie moge...masakara.

O kurde biedna dopadło i Ciebie miejmy nadzieję że tak szybko jak przyszły tak szybko Ci przejdą te mdłości:)

reklama

Dziewczyny i wykrakalam....tak sie cieszylam ze nie mam dolegliwosci ciazowych. A teraz leci 10 tydzien. A dzis od rana metaliczny smak w ustach. Sniadanie ledwo zjadlam a juz zaczelo mi sie odbijac. Ogolnie czulosc na zapachy mnie dopadla...Nawet jak D sie perfumowal (uwielbiam ten zapach) to musialam nos zatkac bo mialam odruch wymiotny. Nic przelknac nie moge...masakara.Bylam dzis w sklepie nabralam ochoty na rolmopsy....kupilam dwa a teraz jak o nich mysle to mnie cofa,nawet ich nie sprobuje.
Oj to wspolczuje. Ja ciagle licze na to, ze niedlugo przejdzie.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry