olaaa7
Fanka BB :)
Że drugie? Nie wiem czy dam radę Ciąża z maluchem a potem dwa brzdące prawie w jednym wiekuTo moze grudzień 2018? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że drugie? Nie wiem czy dam radę Ciąża z maluchem a potem dwa brzdące prawie w jednym wiekuTo moze grudzień 2018? :-)
Co do Termomixa jest drogi ale tak jak piszecie nie trzeba miksera robota nawet garnków czasem są fajne promocje na raty 0% tak moja koleżanka kupiła na 24 raty wzięła i płaci tyle ile faktycznie kosztuje maszyna
Ja jeszcze polecam przed zakupem pokaz super rzecz bo można wszystko zobaczyć skosztować zapytać jak co dziala
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A czemu nie :-) niektore dziewczyny zachodza w ciaze a tyle szybko ze maja niecaly rok roznicy nawet :-) mnie to strasznie kusi ale najpierw to bysmy mhsieli wieksze mieszkanie znaleźć jakby mialo 3 byc. No kusi mnie bardzo jeszcze trzecie jak juz drugie bedzie odchowane.Że drugie? Nie wiem czy dam radę [emoji14] Ciąża z maluchem a potem dwa brzdące prawie w jednym wieku
Między mną i siostrą jest różnicy 10 miesięcy, ale ona jest wcześniakiem z 7go miesiąca. Ale nie wiem czy tak bym chciała. Chyba wolałabym poświęcić tyle czasu ile potrzeba najpierw pierwszemu dziecku a potem drugiemu a tak to jednak ten czas byłby ograniczony.A czemu nie :-) niektore dziewczyny zachodza w ciaze a tyle szybko ze maja niecaly rok roznicy nawet :-) mnie to strasznie kusi ale najpierw to bysmy mhsieli wieksze mieszkanie znaleźć jakby mialo 3 byc. No kusi mnie bardzo jeszcze trzecie jak juz drugie bedzie odchowane.
No jasne,doskonale Cię rozumiem. Dlatego mowie że kusi mnie 3 jak juz 2 bedzie odchowane czyli np conajmniej w przedszkolu już będzie. Albo najlepiej do pierwszej klasy jak pójdzie. Wtedy o trzecim się pomyśli.Między mną i siostrą jest różnicy 10 miesięcy, ale ona jest wcześniakiem z 7go miesiąca. Ale nie wiem czy tak bym chciała. Chyba wolałabym poświęcić tyle czasu ile potrzeba najpierw pierwszemu dziecku a potem drugiemu a tak to jednak ten czas byłby ograniczony.
A jaki dokładnie masz model? [emoji4]Właśnie zrobiłam w nim bigos, robił się raptem godzinę i wyszedł przepyszny! Jeszcze nigdy tak pysznego nie jadłam a i zdrowszy bo mięsko w nim gotowane jest na parze i warzyw duzo, koncentrat własnej roboty(oczywiscie w thermomixie gdzie robił się 20 minut) z własnych pomidorków
Ja raczej napewno wychowawcze troszkę pociagne ☺Ja to zamierzam jeszcze trochę wychowawczy pociągnąć :-)
Ja nie mam żadnej aplikacji, w sumie wszystkie interesujące mnie info znajduję na necie
Właśnie zrobiłam w nim bigos, robił się raptem godzinę i wyszedł przepyszny! Jeszcze nigdy tak pysznego nie jadłam a i zdrowszy bo mięsko w nim gotowane jest na parze i warzyw duzo, koncentrat własnej roboty(oczywiscie w thermomixie gdzie robił się 20 minut) z własnych pomidorków
Między mną i siostrą jest różnicy 10 miesięcy, ale ona jest wcześniakiem z 7go miesiąca. Ale nie wiem czy tak bym chciała. Chyba wolałabym poświęcić tyle czasu ile potrzeba najpierw pierwszemu dziecku a potem drugiemu a tak to jednak ten czas byłby ograniczony.
A jaki dokładnie masz model? [emoji4]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do czasu aż znajdę nową pracę. Za szukanie pracy zabiorę sie juz pod koniec macierzynskiego ale wczesniej ogarnę żłobek. W zasadzie ogarniac nie musbo najblizszy złobek i przedszkole mam naprzeciwko bloku. Ide do kuchni i widze jedno obok drugiegoJa raczej napewno wychowawcze troszkę pociagne [emoji5]