reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

hej dziewczyny....
U mnie dzisiaj ciężka noc...corka ząbkuje...pchają się kolekne zęby...
Tak się zastanawiam czy w ogóle coś spałam...
ciężki dzień przede mną...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję, ja dziś spałam dużo lepiej niż wczoraj, chyba stres odpuścił :) W końcu mogę przestać się zamartwiać :)

Dziewczyny kiedyś już pytałam, ale był słaby odzew więc pozwolę sobie jeszcze raz poruszyć temat kremów i mazideł przeciwko rozstępom, możecie coś polecić? W ogóle od którego tygodnia można takich rzeczy używać?

reklama
Współczuję, ja dziś spałam dużo lepiej niż wczoraj, chyba stres odpuścił :) W końcu mogę przestać się zamartwiać :)

Dziewczyny kiedyś już pytałam, ale był słaby odzew więc pozwolę sobie jeszcze raz poruszyć temat kremów i mazideł przeciwko rozstępom, możecie coś polecić? W ogóle od którego tygodnia można takich rzeczy używać?
Jakoś muszę dać radę oby do drzemki małej i chyba też z niej skorzystam jak będzie źle....
Super że stresik odpuścił, to dużo [emoji173]
I wyspana i szczęśliwa tak jak powinno byc [emoji6]

-----------------------------
Wygrzebujemy się powoli z łóżka [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mialyscie tak moze ? dzis mialam malutka plamke blado rozwa nawkladce :(
Ja miałam jakoś tydzień temu na papierze nitkę śluzu taką właśnie blado różową ale była malutka, było to przed wizytą, więc to nie było nic groźnego bo inaczej lekarz by mnie o tym poinformował, nie martw się.

Ja miałam jakoś tydzień temu na papierze nitkę śluzu taką właśnie blado różową ale była malutka, było to przed wizytą, więc to nie było nic groźnego bo inaczej lekarz by mnie o tym poinformował, nie martw się.
tez takie malutkie na wkladce i teraz obserwuje czy cos sie nie dzieje a w czwartek wizyta

reklama
Do góry