Ja polecam wam na ząbkowanie camilie (czy jakoś tak ) taką jakby w kaspulkach wyciskana na ząbki dla dzidziusia. Mój chrzesniak jak miał takie ciężki okres z zabkami to właśnie to mu podawalismy i kilka sekund i robił się spokojniejszy. Także polecamU nas to samo
Jak to mozliwe 8 mscy i nie spac 17-24 tak JuZ Tydz mimo gel na zeby placze nosic tylko
Zaczela spac na brzuchu to tez obawy mAm, normalny sajgon teraz , teraz spi Po mleku biedna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Fajniemy przez Internet....jeszcze przez nk
To ja przez fejsbuka mojej młodości czyli gadu gadu Mój mieszkał wtedy za granicą i losowo zagadał do mnie (w Polsce byliśmy z sąsiednich miast). I tak się nam gadka kleiła, po 2 miesiącach jakoś wysłaliśmy sobie zdjęcia i jak przyjechał na Święta do PL to umówiliśmy się na piwo. W grudniu minie 11 lat od tego dnia W kwietniu będzie 8 lat po ślubie Ale teraz chwilowo nie jest tak kolorowo, bo ja jestem w ciąży, a on rzuca palenie więc 2 nerwusy to kiepskie połączenie
Elodia
Fanka BB :)
Oleńka moja ginka powiedziała, że jak nic złego się nie będzie działo to wizyty co 4 tygodnie. Cóż zrobić. Oszaleć można ale z młodą też tak mialam. Potem hdzies kolo marca wizyty co 3 tygodnie mialam a w maju co tydzień ale to z powodu skracającej się szybko szyjki. No a początek czwrwca rodzilam.Dzień dobry a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje [emoji14] kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie [emoji14] wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała
Elodia
O o o ja dzisiaj się kiepsko czuję. Ale to chyba z powodu nadmiernego grzania w mieszkaniu. W nocy temperatura spadla do +1 i poodkręcalam wszystkie grzejniki na maksa bo mi zimno bylo i to byl moj blad bo mnie aż przez tą garówę mdli :-/ teraz na chwile okna pootwieralam bo tak nahajcowane w mieszkaniu że szok.Czy Wy też rano od razu po w przebudzeniu tak źle się czujecie? Palę papierosy ale dziś nie mogę nawet być w pobliżu osób palących...
Elodia
Moja taka neutralna raczej. Niby jakis różowy paseczek jest ale to przez reklamę witaminek dla mamusiek. Ale o wiele dłuższa jak się rozlozy,niż moja karta ciąży z Laurą.Dziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ?
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
Powiedziałam przed chwila szefowi o ciazy zaskoczył mnie normalnie bardzo się ucieszył przytulił pogratulował powiedział ze się cieszy i ma nadzieje ze ich nie zostawię
Co za ulga ... jeszcze tylko rodzice zostalo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co za ulga ... jeszcze tylko rodzice zostalo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Elodia
Oj Ola Ola.....hpv Ci w głowie xDhttps://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html wklejasz ten pierwszy wygenerowany link (taki najkrótszy) w swoim profilu w zakładce sygnatura
Dziewczyny pamiętacie jak ostatnio pytałam o badania, że niby lekarz napisał mi na kartce, że mam zrobić HPV, dziś zerknęłam na kartkę i jak byk jest napisane "TSH" a nie "HPV" Nie dość, że rozkojarzona to jeszcze doszła mi ślepota haha
Moja tez właśnie jest taka zwyczajna. I tez jest taki jasno różowy paseczek u góry.Moja taka neutralna raczej. Niby jakis różowy paseczek jest ale to przez reklamę witaminek dla mamusiek. Ale o wiele dłuższa jak się rozlozy,niż moja karta ciąży z Laurą.
Dzień dobry a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała
Mnie już brzuch też rzadko boli. Wczoraj wydawało mi się, że nie bolą mnie cycki więc je uciskałam jak wariatka Dziś rano jednak nie mogłam spojrzeć na kawę bez której żyć nie mogę, więc chyba jest ok. Stresuję się pierwszą wizytą, którą mam dzisiaj wieczorem. W pierwszej ciąży przed wizytą w 7 tygodniu, która miała pokazać serce ze strachu na 2 dni przeszły mi mdłości
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja polecam wam na ząbkowanie camilie (czy jakoś tak ) taką jakby w kaspulkach wyciskana na ząbki dla dzidziusia. Mój chrzesniak jak miał takie ciężki okres z zabkami to właśnie to mu podawalismy i kilka sekund i robił się spokojniejszy. Także polecam
To tez mamy bazarek rumianku kapsulki pod jezyk
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: