reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje [emoji14] kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie [emoji14] wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała :-) :)
Ja mam co 4 tyg. Teraz następna wizytę mam dopiero 27 grudnia. Wiec jak ja to wytrzymam... przecież jeszcze 3 tyg i 6 dni... obłęd [emoji54][emoji54]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja narazie też mam co dwa tygodnie wizyty i też strasznie mi się dłuży :) ale jeszcze tylko dwa dni :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Czy Wy też rano od razu po w przebudzeniu tak źle się czujecie? Palę papierosy ale dziś nie mogę nawet być w pobliżu osób palących...

Ja narazie też mam co dwa tygodnie wizyty i też strasznie mi się dłuży :) ale jeszcze tylko dwa dni :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja po pierwszej wizycie miałam na za 2 tyg wizytę. Ale to dlatego że idąc pierwszy raz był minimalny pecherzyk ledwo widoczny. A teraz już wyraźnie widać jak to lekarz powiedział mała mrówka [emoji23]

Dziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ? :)

Wiem, że szybko się obudziłam xd ale nie będę się tak kawał cofać do postów gdzie były linki do suwaczkow . Czy może któraś z was podesłać link żeby ustawić? [emoji4]

Dziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ? :)

Ja mam założoną kartę :) Podobno jest zakładana jak jest już widoczne serduszko a z NFZ koło 8-9 tygodnia dopiero. Moja to taka broszurka rozkładana. Mogę wrzucić foto ale dopiero jak będę w domu koło 15:30 :)

Wiem, że szybko się obudziłam xd ale nie będę się tak kawał cofać do postów gdzie były linki do suwaczkow . Czy może któraś z was podesłać link żeby ustawić? [emoji4]

https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html :) wklejasz ten pierwszy wygenerowany link (taki najkrótszy) w swoim profilu w zakładce sygnatura :)

Dziewczyny pamiętacie jak ostatnio pytałam o badania, że niby lekarz napisał mi na kartce, że mam zrobić HPV, dziś zerknęłam na kartkę i jak byk jest napisane "TSH" a nie "HPV" :-D Nie dość, że rozkojarzona to jeszcze doszła mi ślepota haha

reklama
hej dziewczyny....
U mnie dzisiaj ciężka noc...corka ząbkuje...pchają się kolekne zęby...
Tak się zastanawiam czy w ogóle coś spałam...
ciężki dzień przede mną...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry