reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

He he aparatka jak jej mamusia :D na pewno sie cieszy ;)
Myśle ze tak, ja sie na tym nie znam ale wydaje mi ze najgorsze chyba za nami. Mi już całkowicie przeszły bóle brzucha także jestem spokojna chociaż jak sie załatwiam to pierwsze co patrzę na wkładkę czy nie ma plamienia ale na szczęście nie ma wiec codziennie jestem spokojniejsza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to bóle brzucha pojawiaja się bardzo sporadycznie u mnie. Dzisiaj np w okolicach prawwgo jajnika kilkanascie selund mnie bolalo i przeszlo. Mysle że te bole będą coraz rzadsze. Mnie to glownie pobolewają jelita jak mam zaparcie albo wzdęcie i to mój główny problem. A czy cos plamie....juz tak nerwow nie patrze jak jeszcze kilka dni temu. Ale nie mam plamien aczkolwiek wkladkie wnikliwie ogladam jak w kibelku siedze i ani razu nic poza wieksza badz mniejsza iloscia śluzu nie mialam. Jedynie na poczatku w dniu przewidywalnej @ jednorazowe beżowe upławy. A czuję jak mi się w brzuchu wszystko przesuwa. Zabawne uczucie. A cyce bolą okrutnie przy ruszaniu się.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja nie mogę narzekać od pracy odpoczywam już od grudnia 2015 [emoji16]
Mi kalkulator pokazuje wg OM na 28 czyli 8 dni po Tobie [emoji4] czyli dzisiaj niby u mnie 4tydz 6d ;)
To mam jeszcze czas...na spokojnie poczekam po 30tym pójdę :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzisiaj nic nie mowila ze ciąża młodsza czy coś tak że termin zgadza mi się z terminem @. Czyli zapewne owu byla książkowo w 14 dc. U mnie wedlug om 6+1 czyli by się zgadzalo że jestes 8 dni po mnie. Ciekawe kiedy pierwsze sierpniówki się pojawią. W zasadzie na dniach powinien się jakis sierpniowy wątek pojawic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

O to bóle brzucha pojawiaja się bardzo sporadycznie u mnie. Dzisiaj np w okolicach prawwgo jajnika kilkanascie selund mnie bolalo i przeszlo. Mysle że te bole będą coraz rzadsze. Mnie to glownie pobolewają jelita jak mam zaparcie albo wzdęcie i to mój główny problem. A czy cos plamie....juz tak nerwow nie patrze jak jeszcze kilka dni temu. Ale nie mam plamien aczkolwiek wkladkie wnikliwie ogladam jak w kibelku siedze i ani razu nic poza wieksza badz mniejsza iloscia śluzu nie mialam. Jedynie na poczatku w dniu przewidywalnej @ jednorazowe beżowe upławy. A czuję jak mi się w brzuchu wszystko przesuwa. Zabawne uczucie. A cyce bolą okrutnie przy ruszaniu się.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja tez żadnych plamień nie miałam tylko tak jak piszesz śluz. Ooo cycach to nic nie mów bo ja uwielbiam spać na brzuchu a teraz nie mogę bo tak mnie bolą :( i już trochę urosły myśle ze o jakiś jeden rozmiar

Ja tez żadnych plamień nie miałam tylko tak jak piszesz śluz. Ooo cycach to nic nie mów bo ja uwielbiam spać na brzuchu a teraz nie mogę bo tak mnie bolą :( i już trochę urosły myśle ze o jakiś jeden rozmiar

Też muszę pożegnać się ze spaniem na brzuchu bo jak lezę na brzuchu to mnie sutki drażnią. Na przemian bolą i pieką i swędzą. Ba. Ja się nie mogę za bardzo przytulać bo mnie od razu bolą. Może zbyt wiele mi sie nie powiekszyly ale na pewno są większe. A jak Marek chce mnie powkurzać to łapie knie za cycka i się bezczelnie śmieje. To ja mu dłużna nie pozostaje bo za jaja go łapię i szczypię a żaden facet tego nie lubi. Tak że pozytywni jesteśmy jak najbardziej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Po górach to ja chodzić nie lubię ale siedzieć i sobie patrzeć na nie to jak najbardziej :) w przyszłym tyg zapowiadają u nas opady śniegu to jak coś spadnie to zrobię zdjęcie ;)

Moja babcia kamionka wielka tez blisko krakowa

Też muszę pożegnać się ze spaniem na brzuchu bo jak lezę na brzuchu to mnie sutki drażnią. Na przemian bolą i pieką i swędzą. Ba. Ja się nie mogę za bardzo przytulać bo mnie od razu bolą. Może zbyt wiele mi sie nie powiekszyly ale na pewno są większe. A jak Marek chce mnie powkurzać to łapie knie za cycka i się bezczelnie śmieje. To ja mu dłużna nie pozostaje bo za jaja go łapię i szczypię a żaden facet tego nie lubi. Tak że pozytywni jesteśmy jak najbardziej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ze Ja szczere zawsze to ty jak czasem cos palniesz to mi wlosy staja [emoji13][emoji13][emoji848];))na Glowie

reklama
Do góry